03/22 Zrcadlová poleva CHOCOIQ COFFEE 300g SLEVA
- Akce

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Hodnocení 1
- Komentáře 0
- Související zboží2
- 03/22 Zrcadlová poleva CHOCOIQ COFFEE 300g SLEVASkladem270 Kč235 Kč bez DPH
SLEVA!!! Minimální trvanlivost do 9.3.2022 !!!
Zrcadlová poleva CHOCOIQ mix COFFEE vychází ze základu světé směsi smíchané s vysoce kvalitní kávou robusta z EKVÁDORU, nejrozmanitější země naší planety, která si doposud zachovala svůj indiánský charakter a úchvatně lahodné arabica kávy z NICARAGUI, země mnoho jezer a vulkánů.
Zrcadlová poleva se snadným způsobem přípravy, výraznou chutí čokolády a vynikajícími schopnostmi v podobě stability, lesku, mrazuvzdornosti, trvanlivosti, struktury a variací užití. Jakmile je připraven základ hmoty, její užití je rozmanité, tvořivé a vybízející k uměleckým kreacím. Poleva je vhodná na mražené dorty a dezerty, v ideálním případě ze silikonových forem, protože je na svém povrchu dokonale hladký. Díky tomu efekt zrcadlové polevy ještě více vynikne. Polevu lze ale aplikovat i na dorty, které jsou jen řádně vychlazené - tedy dorty klasických tvarů obmazávané ručně.
Výrobek je 100 % kvality, obsahuje pravou čokoládu a kvalitně zpracované mléko i cukr. Příprava zrcadlové polevy je velmi jednoduchá. Poleva má vysoký lesk, lahodnou chuť a ideální texturu. Pro nemilovníky cukrových a marcipánových potahových hmot je tento jedinečný produkt pastvou pro chuťové pohárky.
Postup přípravy: směs 300 g, voda 150 g (pro dort o průměru cca 23 cm). Všechny ingredience za stálého míchání zahřejeme na cca. 85 ° C, poté za občasného
míchání zchladíme. Poprvé polevu vymícháme pomocí tyčového mixéru při teplotě okolo
34 ° C, poté znovu před poléváním. Aplikační teplota polevy se pohybuje od 30–23 ° C.
Umístěte mixér do glazury tak, aby v blízkosti čepele nebyly žádné vzduchové bubliny.
Aplikační teplota čerstvě připravené glazury může být až 23 ° C! Závisí to na tvaru,
velikosti a zmrazení produktu. Je dobré sledovat konzistenci produktu, kde platí, že čím
menší a více atypický tvar, je potřeba mít polevu hutnější.
Složení:Cukr, čokoláda (cukr, kakaové máslo,sušené plnotučné mléko, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma), sušené plnotučné mléko, glukózový sirup, potravinářská želatina, káva instantní robusta100% Ekvádor, káva mletá arabica100% Nicaragua. Neobsahuje žádné konzervační látky a barviva.
Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1816,6 kJ/433 kcal, tuky 15,2 g z toho mastné kyseliny 9,58 g, sacharidy 73,71 g z toho cukry 73,71 g, bílkoviny 6,46 g, sůl 0,25 g
Více informací najdete zde: perfectglaze.cz/rady-triky