Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


Úvod » Folie na čokoládu Čokotransfer » 04/19 Folie na čokoládu - Wyatte (Stromečky barevné) SLEVA


        

04/19 Folie na čokoládu - Wyatte (Stromečky barevné) SLEVA

akce

skladem

 

Číslo produktu: F21215
Výrobce: IBC Belgie
Minimální trvanlivost: 31.4.2019
běžná cena 55 Kč
naše cena bez DPH: 33 Kč
naše cena s DPH (21 %):
40 Kč

do košíku:
  ks  

Folie na čokoládu - Wyatte (Stromečky barevné)  !!! SLEVA !!!

Velikost 400x300 mm.

minimální trvanlivost 04/2019

Návod na práci

Rozhodneme se, zda použijeme celou nebo část fólie – ustřihneme potřebnou velikost nůžkami.

Obtisk položíme na stůl s potiskem vzhůru. Na tuto stranu naneseme požadovanou vrstvu teplé, rozpuštěné čokolády, kterou rozetřeme roztíracím nožem do vrstvy stejné tloušťky.

Chceme-li vykrajovat, vyřezávat požadované tvary, necháme několik minut čokoládu zatuhnout, aby byla mírně zatvrdlá, ale dalo se s ní pracovat bez polámání. Požadované tvary vykrojíme, vyřežeme, necháme vše stále na fólii, dáme zatvrdnout do lednice.

Fólii (či menší nastříhané kousky) lze také pokládat přímo na cukroví, řezy, dorty apod. potřené ještě teplou čokoládou, čokoládovou polevou.

Přenos dekoru na povrch čokolády proběhne po cca 20 minutách, při teplotě cca +4°-6°C (po úplném zatvrdnutí čokolády).

Folii sloupneme a dekor je vytvořen.

Skladování: skladovat v suchu, do max.teploty 20°C

Složení: cukr, rostlinný tuk (palmový), barviva: E120, E100, E171; prášek spirulina E331, glukózový sirup, emulgátor: sojový lecitin.

 

 

 

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

Výrobce: IBC Belgie
Minimální trvanlivost: 31.4.2019