Novinky
16.02.2021
Nový recept na našem blogu: Koblížky
Koblížky jsou velmi oblíbené. Obzvláště ty domací, čerstvé! Když je navíc vylepšíte vanilkovým krémem a Ruby čokoládou, proměníte je v úžasn...
číst celé
21.10.2020
Aktualizace k 21.10.2020
Prodejna ve Valašském Meziříčí zůstává otevřena, e-shop funguje bez omezení. Opatrujte se!
číst celé
15.03.2020
Uzavření prodejny ve Valašském Meziříčí
Prodejna cukrářských potřeb ve Valašském Meziříčí je na základě usnesení vlády od pondělí 16.3.2020 UZAVŘENA do odvolání. Odesílání zboží přes e-shop ...
číst celé
- Úvod
- Řemeslnické potřeby
- Embosované válečky
- Embosovaný váleček Bee
Embosovaný váleček Bee

Podobné produkty
- Kompletní specifikace
- Parametry
- Hodnocení 0
- Komentáře 0
- Embosovaný váleček BeeSkladem798 Kč660 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
Embosovaný váleček je klasický dřevěný váleček se vzorem, který je vypálený laserem. Válečky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního bukového dřeva.
Rozměry válečku:
celková délka: 380 mm, délka vzoru: 190 mm, průměr válečku: 45 mm, materiál: buk.
Info o výrobci: PastryMade je mezinárodní globální značka polského výrobce, který na lokální polský trh vyrábí a dodává válečky pod značkou GoodyWoody. Jedná se o stejného majitele firmy a stejného výrobce, a také o zcela totožnou kvalitu válečků.
Tipy pro použití válečku:
- Váleček před prvním použitím potřete rostlinným nebo olivovým olejem.
- Každé těsto se chová jinak. Čím je těsto pevnější, tím lépe.
- Pro rozválení těsta použíjte nejprve normální váleček.
- Nejlépe se pracuje s těstem, které je stále studené a trochu pevné. Jestliže je těsto pokojové teploty, bude se lepit na váleček.
- Posypte vyválené těsto i váleček trochou mouky.
- Zmrazení sušenek před pečením pomůže zanechat vytlačený vzor (10-15 minut).
- Jestliže sušenky při pečení příliš nakynou, vzor zmizí. Doporučujeme používat co nejméně kypřících látek.
Postup pro čištění:
- Nejprve očistěte váleček nasucho kartáčkem. Jestliže je potřeba, váleček umyjte taky vodou a poté řádně vysušte.
- Váleček neumývejte v myčce nádobí a snažte se vyhnout dlouhému kontaktu s vodou.
- Po důkladném vysušení naneste tenkou vrstvu rostlinného či olivového oleje. Pravidelné nanášení oleje prodlouží životnost válečku.
- Nikdy nepoužívejte mýdlo či saponátové prostředky, tímto se odstraní přírodní oleje dřeva.
Základní recept na máslové sušenky:
140 g másla, 200 g moučkového cukru, 450 g hladké mouky, 2 vejce, špetka soli, lžička vanilkového extraktu.
- Smíchejte cukr a máslo.
- Přidejte vejce a vanilkový extrakt.
- Přidejte po částech prosetou mouku a sůl. Těsto řádně propracujte.
- Těsto vyválejte nejprve hladkým válečkem. Poté vytlačte vzor embosovaným válečkem.
- Pečte v dobře vyhřáté troubě na 200°C po dobu 5-7 minut.
Parametry
VýrobcePASTRYmade, Polsko
Zboží zařazeno v kategoriích