Logo
DOVOLENÁ - ZAVŘENO
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
19.07.2021
Dovolená 26.7.- 8.8.2021
Ve dnech 26.7.-8.8.2021 máme dovolenou, balíky neodesíláme,  kamenná prodejna je uzavřena. Objednávky nám můžete posílat  přes e-shop běžným způsobem... číst celé
18.07.2021
Nový recept na našem blogu: Buchty s drobenkou
Chystáte se na výlet či dovolenou? Nezapomeňte si s sebou přibalit klasické plněné buchty s drobenkou. Určitě vám při cestě přijdou vhod a pos... číst celé
17.06.2021
Nový recept na našem blogu: Krtkův dort
K létu patří rychlé recepty. Příprava tohoto dezertu Vám nezabere mnoho času a udělá radost každému, i těm nejmenším! Vyzkoušejte recept na Kr... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

Embosovaný váleček Snow

Embosovaný váleček je klasický dřevěný váleček se vzorem, který je vypálený laserem. Válečky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního bukového dřeva. Rozměry... celý popis
Dostupnost
Skladem
798 Kč
660 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:PM14
Výrobce:PASTRYmade, Polsko
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Embosovaný váleček je klasický dřevěný váleček se vzorem, který je vypálený laserem. Válečky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního bukového dřeva.

Rozměry válečku:

celková délka: 380 mm, délka vzoru: 190 mm, průměr válečku: 45 mm, materiál: buk.

Info o výrobci: PastryMade je mezinárodní globální značka polského výrobce, který na lokální polský trh vyrábí a dodává válečky pod značkou  GoodyWoody. Jedná se o stejného majitele firmy a stejného výrobce, a také o zcela totožnou kvalitu válečků.

Tipy pro použití válečku:

  • Váleček před prvním použitím potřete rostlinným nebo olivovým olejem.
  • Každé těsto se chová jinak. Čím je těsto pevnější, tím lépe.
  • Pro rozválení těsta použíjte nejprve normální váleček.
  • Nejlépe se pracuje s těstem, které je stále studené a trochu pevné. Jestliže je těsto pokojové teploty, bude se lepit na váleček.
  • Posypte vyválené těsto i váleček trochou mouky.
  • Zmrazení sušenek před pečením pomůže zanechat vytlačený vzor (10-15 minut).
  • Jestliže sušenky při pečení příliš nakynou, vzor zmizí. Doporučujeme používat co nejméně kypřících látek.

Postup pro čištění:

  1. Nejprve očistěte váleček nasucho kartáčkem. Jestliže je potřeba, váleček umyjte taky vodou a poté řádně vysušte.
  2. Váleček neumývejte v myčce nádobí a snažte se vyhnout dlouhému kontaktu s vodou.
  3. Po důkladném vysušení naneste tenkou vrstvu rostlinného či olivového oleje. Pravidelné nanášení oleje prodlouží životnost válečku.
  4. Nikdy nepoužívejte mýdlo či saponátové prostředky, tímto se odstraní přírodní oleje dřeva.

Základní recept na máslové sušenky:

140 g másla, 200 g moučkového cukru, 450 g hladké mouky, 2 vejce, špetka soli, lžička vanilkového extraktu.

  1. Smíchejte cukr a máslo.
  2. Přidejte vejce a vanilkový extrakt.
  3. Přidejte po částech prosetou mouku a sůl. Těsto řádně propracujte.
  4. Těsto vyválejte nejprve hladkým válečkem.  Poté vytlačte vzor embosovaným válečkem.
  5. Pečte v dobře vyhřáté troubě na 200°C po dobu 5-7 minut.

 

Parametry
VýrobcePASTRYmade, Polsko
Zboží zařazeno v kategoriích

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
DOVOLENÁ - ZAVŘENO
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.