Logo
9,00 - 16,00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
16.02.2021
Nový recept na našem blogu: Koblížky
Koblížky jsou velmi oblíbené. Obzvláště ty domací, čerstvé! Když je navíc vylepšíte vanilkovým krémem a Ruby čokoládou, proměníte je v úžasn... číst celé
21.10.2020
Aktualizace k 21.10.2020
Prodejna ve Valašském Meziříčí zůstává otevřena, e-shop funguje bez omezení. Opatrujte se! číst celé
15.03.2020
Uzavření prodejny ve Valašském Meziříčí
Prodejna cukrářských potřeb ve Valašském Meziříčí je na základě usnesení vlády od pondělí 16.3.2020 UZAVŘENA do odvolání. Odesílání zboží přes e-shop ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Folie na čokoládu Čokotransfer
  3. Folie na čokoládu - Cacharel (Filigránky sv.modré a srdíčka sv.růžové)

Folie na čokoládu - Cacharel (Filigránky sv.modré a srdíčka sv.růžové)

Folie na čokoládu - Cacharel (Filigránky sv. modré pastelové a srdíčka sv. růžové pastelové) velikost 30x40 cm Návod na práci Rozhodneme se, zda použi... celý popis
Dostupnost
Skladem
55 Kč
45 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:F3214
Výrobce:IBC Belgium, Waterven 7, 8501 Kortrijk, Belgium
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Folie na čokoládu - Cacharel (Filigránky sv. modré pastelové a srdíčka sv. růžové pastelové)

velikost 30x40 cm

Návod na práci

Rozhodneme se, zda použijeme celou nebo část fólie – ustřihneme potřebnou velikost nůžkami.

Obtisk položíme na stůl s potiskem vzhůru. Na tuto stranu naneseme požadovanou vrstvu teplé, rozpuštěné čokolády, kterou rozetřeme roztíracím nožem do vrstvy stejné tloušťky.

Chceme-li vykrajovat, vyřezávat požadované tvary, necháme několik minut čokoládu zatuhnout, aby byla mírně zatvrdlá, ale dalo se s ní pracovat bez polámání. Požadované tvary vykrojíme, vyřežeme, necháme vše stále na fólii, dáme zatvrdnout do lednice.

Fólii (či menší nastříhané kousky) lze také pokládat přímo na cukroví, řezy, dorty apod. potřené ještě teplou čokoládou, čokoládovou polevou.

Přenos dekoru na povrch čokolády proběhne po cca 20 minutách, při teplotě cca +4°-6°C (po úplném zatvrdnutí čokolády).

Folii sloupneme a dekor je vytvořen.

Skladování: skladovat v suchu, do max.teploty 20°C

Složení: cukr, rostlinný tuk (palmový, bambucký), barviva: E171, E162, prášek ze světlice barvířské (maltodextrin, extrakt

ze světlicebarvířské), prášek ze sladkých brambor; emulgátor: sojový lecitin. Může obsahovat stopy mléka.

Parametry
VýrobceIBC Belgium, Waterven 7, 8501 Kortrijk, Belgium

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
9,00 - 16,00 hod.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.