Logo
9,00 - 16,00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
27.06.2022
Dovolená 2.-6.7.2022
Ve dnech 2.-6.7.2022 DOVOLENÁ. Balíky neodesíláme, kamenná prodejna je uzavřena. Poslední balíky odesíláme 1.7.2022 ráno.  Objednávky přijaté v tomto ... číst celé
23.06.2022
Nový recept na našem blogu: Jahodové pohárky
Červen voní jahodami! Tu krásnou sladkou vůni můžete mít také u vás doma. Jahodové pohárky jsou lehké, svěží a velmi snadné na přípravu. Vyzkoušejte t... číst celé
24.05.2022
Nový recept na našem blogu: Plněné čokoládové sušenky
Blíží se Den dětí, udělejte radost také svým dětem těmito úžasnými čokoládovými sušenkami plněné krémem z oblíbené Nutely. Určitě se po těchto... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Folie na čokoládu Čokotransfer
  3. Folie na čokoládu Christmas Holly (Cesmína)

Folie na čokoládu Christmas Holly (Cesmína)

Folie Chocolate transfer sheet se používá k nanesení vzoru na čokoládu. Rozměr: 300 x 400 mm. Balení obsahuje 1 ks. Návod na práci: Rozhodneme se, zda... celý popis
Dostupnost
Skladem
58 Kč
48 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:F25638
Výrobce:IBC Belgium, Waterven 7, 8501 Kortrijk, Belgium
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
  • Novinka
Folie na čokoládu Flora
3 hodnocení
44 Kč
36 Kč bez DPH
44 Kč
36 Kč bez DPH
Skladem
ks
  • Novinka
Folie na čokoládu Beezzz (Včelky)
1 hodnocení
58 Kč
48 Kč bez DPH
58 Kč
48 Kč bez DPH
Skladem
ks
    Folie na čokoládu Neige (Puntíky bílé)
    2 hodnocení
    44 Kč
    36 Kč bez DPH
    44 Kč
    36 Kč bez DPH
    Skladem
    ks
    Kompletní specifikace

    Folie Chocolate transfer sheet se používá k nanesení vzoru na čokoládu.

    Rozměr: 300 x 400 mm. Balení obsahuje 1 ks.

    Návod na práci:

    Rozhodneme se, zda použijeme celou nebo část fólie – ustřihneme potřebnou velikost nůžkami.

    Obtisk položíme na stůl s potiskem vzhůru. Na tuto stranu naneseme požadovanou vrstvu teplé, rozpuštěné čokolády, kterou rozetřeme roztíracím nožem do vrstvy stejné tloušťky.

    Chceme-li vykrajovat, vyřezávat  požadované tvary, necháme několik minut čokoládu zatuhnout, aby byla mírně zatvrdlá, ale dalo se s ní pracovat bez polámání. Požadované tvary  vykrojíme, vyřežeme, necháme vše stále na fólii, dáme zatvrdnout do lednice.

    Fólii (či menší nastříhané kousky) lze také pokládat přímo na cukroví, řezy, dorty apod. potřené ještě teplou čokoládou, čokoládovou polevou.

    Přenos dekoru na povrch čokolády proběhne  po cca 20 minutách, při teplotě cca +4°-6°C (po úplném zatvrdnutí čokolády).

    Folii sloupneme a dekor je vytvořen.

    Skladování: skladovat v suchu, do max.teploty 20°C

    Složení: cukr, barviva: E100,E171, E172; emulgátor: sojovýlecitin.

     

    Parametry
    VýrobceIBC Belgium, Waterven 7, 8501 Kortrijk, Belgium
    Novinky a recepty do vašeho e-mailu
    Dozvíte se o novinkách, receptech a zajímavostech z našeho e-shopu. Rozesíláme 1-2x za měsíc.

    Kde nás najdete

    Komenského 1275

    Valašské Meziříčí

    757 01

    Kontakt
    sladke-peceni.cz
    Zdeňka Michnová
    9,00 - 16,00 hod.
    © Copyright 2015-2022 Zdeňka Michnová
    Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz