Logo
Po-Pá 9-17 h.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
21.10.2020
Aktualizace k 21.10.2020
Prodejna ve Valašském Meziříčí zůstává otevřena, e-shop funguje bez omezení. Opatrujte se! číst celé
15.03.2020
Uzavření prodejny ve Valašském Meziříčí
Prodejna cukrářských potřeb ve Valašském Meziříčí je na základě usnesení vlády od pondělí 16.3.2020 UZAVŘENA do odvolání. Odesílání zboží přes e-shop ... číst celé
21.07.2020
Dovolená
Ve dnech 27.7.2020 - 9.8.2020 máme dovolenou. Prodejna ve Valašském Meziříčí je uzavřena, neodesíláme balíky. Objednávky přijaté  v tomto období vyř... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Folie na čokoládu Čokotransfer
  3. Folie na čokoládu Golden Swirls

Folie na čokoládu Golden Swirls

Folie Chocolate transfer sheet se používá k nanesení vzoru na čokoládu. Rozměr: 300 x 400 mm. Balení obsahuje 1 ks. Návod na práci: Rozhodneme se, zda... celý popis
Dostupnost
Skladem
40 Kč
33 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:F25039
Výrobce:IBC Belgium, Waterven 7, 8501 Kortrijk, Belgium
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Folie Chocolate transfer sheet se používá k nanesení vzoru na čokoládu.

Rozměr: 300 x 400 mm. Balení obsahuje 1 ks.

Návod na práci:

Rozhodneme se, zda použijeme celou nebo část fólie – ustřihneme potřebnou velikost nůžkami.

Obtisk položíme na stůl s potiskem vzhůru. Na tuto stranu naneseme požadovanou vrstvu teplé, rozpuštěné čokolády, kterou rozetřeme roztíracím nožem do vrstvy stejné tloušťky.

Chceme-li vykrajovat, vyřezávat  požadované tvary, necháme několik minut čokoládu zatuhnout, aby byla mírně zatvrdlá, ale dalo se s ní pracovat bez polámání. Požadované tvary  vykrojíme, vyřežeme, necháme vše stále na fólii, dáme zatvrdnout do lednice.

Fólii (či menší nastříhané kousky) lze také pokládat přímo na cukroví, řezy, dorty apod. potřené ještě teplou čokoládou, čokoládovou polevou.

Přenos dekoru na povrch čokolády proběhne  po cca 20 minutách, při teplotě cca +4°-6°C (po úplném zatvrdnutí čokolády).

Folii sloupneme a dekor je vytvořen.

Skladování: skladovat v suchu, do max.teploty 20°C

Složení: cukr, barviva:E171,E172; emulgátor: sojovýlecitin.

 

Parametry
VýrobceIBC Belgium, Waterven 7, 8501 Kortrijk, Belgium

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
Po-Pá 9-17 h.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.