Logo
9,00 - 16,00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
17.06.2021
Nový recept na našem blogu: Krtkův dort
K létu patří rychlé recepty. Příprava tohoto dezertu Vám nezabere mnoho času a udělá radost každému, i těm nejmenším! Vyzkoušejte recept na Kr... číst celé
22.05.2021
Nový recept na našem blogu: Karamelový dortík
Hledáte jednoduchý recept? Tento je na skvělý karamelový nepečený dezert, jehož příprava nezabere příliš mnoho času, ale výsledek rozhodně pot... číst celé
17.04.2021
Nový recept na našem blogu: Mecháček s tvarohovým krémem
V tomto jarním období, kdy se všechno začíná zelenat, je ta správná chvíle na to si upéct nadýchaný mechový řez s tvarohovým krémem a vůní van... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Folie na čokoládu Čokotransfer
  3. Folie na čokoládu Golden Trees (Zlaté stromky)

Folie na čokoládu Golden Trees (Zlaté stromky)

Folie Chocolate transfer sheet se používá k nanesení vzoru na čokoládu. Rozměr: 300 x 400 mm. Balení obsahuje 1 ks. Návod na práci: Rozhodneme se, zda... celý popis
Dostupnost
Skladem
55 Kč
45 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:F25826
Výrobce:IBC Belgium, Waterven 7, 8501 Kortrijk, Belgium
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Folie Chocolate transfer sheet se používá k nanesení vzoru na čokoládu.

Rozměr: 300 x 400 mm. Balení obsahuje 1 ks.

Návod na práci:

Rozhodneme se, zda použijeme celou nebo část fólie – ustřihneme potřebnou velikost nůžkami.

Obtisk položíme na stůl s potiskem vzhůru. Na tuto stranu naneseme požadovanou vrstvu teplé, rozpuštěné čokolády, kterou rozetřeme roztíracím nožem do vrstvy stejné tloušťky.

Chceme-li vykrajovat, vyřezávat  požadované tvary, necháme několik minut čokoládu zatuhnout, aby byla mírně zatvrdlá, ale dalo se s ní pracovat bez polámání. Požadované tvary  vykrojíme, vyřežeme, necháme vše stále na fólii, dáme zatvrdnout do lednice.

Fólii (či menší nastříhané kousky) lze také pokládat přímo na cukroví, řezy, dorty apod. potřené ještě teplou čokoládou, čokoládovou polevou.

Přenos dekoru na povrch čokolády proběhne  po cca 20 minutách, při teplotě cca +4°-6°C (po úplném zatvrdnutí čokolády).

Folii sloupneme a dekor je vytvořen.

Skladování: skladovat v suchu, do max.teploty 20°C

Složení: cukr, barviva: E171,E172; emulgátor: sojovýlecitin.

 

Parametry
VýrobceIBC Belgium, Waterven 7, 8501 Kortrijk, Belgium

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
9,00 - 16,00 hod.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.