Logo
(Po-Pá 9-17 hod)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
15.03.2020
Uzavření prodejny ve Valašském Meziříčí
Prodejna cukrářských potřeb ve Valašském Meziříčí je na základě usnesení vlády od pondělí 16.3.2020 UZAVŘENA do odvolání. Odesílání zboží přes e-shop ... číst celé
21.02.2020
Barvy na čokoládu NOVINKA
Nově v sortimentu nabízíme barvy na čokoládu od firmy Sugarflair. Barvivo je vyrobeno z barveného kakaového másla. Je univerzální, jednoduché k použi... číst celé
08.02.2020
Akce na zrcadlovou polevu
AKCE UKONČENA! Děkujeme za mimořádný zájem! (upraveno 11.2.2020, 20:23) Mimořádná nabídka na Perfect Glaze mix, zrcadlovou polevu v prášku. Při koupi... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Folie na čokoládu Čokotransfer
  3. Folie na čokoládu Madelief

Folie na čokoládu Madelief

Folie Chocolate transfer sheet se používá k nanesení vzoru na čokoládu. Rozměr: 300 x 400 mm. Balení obsahuje 1 ks. Návod na práci: Rozhodneme se, ... celý popis
Dostupnost
Skladem
65 Kč
54 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:F9072
Výrobce:IBC Belgie
Minimální trvanlivost:31.12.2020
Kompletní specifikace

Folie Chocolate transfer sheet se používá k nanesení vzoru na čokoládu.

Rozměr: 300 x 400 mm. Balení obsahuje 1 ks.

Návod na práci:

Rozhodneme se, zda použijeme celou nebo část fólie – ustřihneme potřebnou velikost nůžkami.

Obtisk položíme na stůl s potiskem vzhůru. Na tuto stranu naneseme požadovanou vrstvu teplé, rozpuštěné čokolády, kterou rozetřeme roztíracím nožem do vrstvy stejné tloušťky.

Chceme-li vykrajovat, vyřezávat  požadované tvary, necháme několik minut čokoládu zatuhnout, aby byla mírně zatvrdlá, ale dalo se s ní pracovat bez polámání. Požadované tvary  vykrojíme, vyřežeme, necháme vše stále na fólii, dáme zatvrdnout do lednice.

Fólii (či menší nastříhané kousky) lze také pokládat přímo na cukroví, řezy, dorty apod. potřené ještě teplou čokoládou, čokoládovou polevou.

Přenos dekoru na povrch čokolády proběhne  po cca 20 minutách, při teplotě cca +4°-6°C (po úplném zatvrdnutí čokolády).

Folii sloupneme a dekor je vytvořen.

Skladování: skladovat v suchu, do max.teploty 20°C

Složení: cukr, barviva:E100,E171,E120,E172,E133; emulgátor: sojový lecitin.

 

Parametry
VýrobceIBC Belgie
Minimální trvanlivost31.12.2020

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
(Po-Pá 9-17 hod)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.