Logo
9,00 - 16,00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
17.04.2021
Nový recept na našem blogu: Mecháček s tvarohovým krémem
V tomto jarním období, kdy se všechno začíná zelenat, je ta správná chvíle na to si upéct nadýchaný mechový řez s tvarohovým krémem a vůní van... číst celé
16.02.2021
Nový recept na našem blogu: Koblížky
Koblížky jsou velmi oblíbené. Obzvláště ty domací, čerstvé! Když je navíc vylepšíte vanilkovým krémem a Ruby čokoládou, proměníte je v úžasn... číst celé
21.10.2020
Aktualizace k 21.10.2020
Prodejna ve Valašském Meziříčí zůstává otevřena, e-shop funguje bez omezení. Opatrujte se! číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Folie na čokoládu Čokotransfer
  3. Folie na čokoládu Neige (Puntíky bílé)

Folie na čokoládu Neige (Puntíky bílé)

Folie Chocolate transfer sheet se používá k nanesení vzoru na čokoládu. Rozměr: 300 x 400 mm. Balení obsahuje 1 ks. Návod na práci: Rozhodneme se, zda... celý popis
Dostupnost
Skladem
42 Kč
35 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:F27988
Výrobce:IBC Belgium, Waterven 7, 8501 Kortrijk, Belgium
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Folie na čokoládu Venice (Krajka)
    0 hodnocení
    42 Kč
    35 Kč bez DPH
    42 Kč
    35 Kč bez DPH
    Skladem
    ks
    Kompletní specifikace

    Folie Chocolate transfer sheet se používá k nanesení vzoru na čokoládu.

    Rozměr: 300 x 400 mm. Balení obsahuje 1 ks.

    Návod na práci:

    Rozhodneme se, zda použijeme celou nebo část fólie – ustřihneme potřebnou velikost nůžkami.

    Obtisk položíme na stůl s potiskem vzhůru. Na tuto stranu naneseme požadovanou vrstvu teplé, rozpuštěné čokolády, kterou rozetřeme roztíracím nožem do vrstvy stejné tloušťky.

    Chceme-li vykrajovat, vyřezávat  požadované tvary, necháme několik minut čokoládu zatuhnout, aby byla mírně zatvrdlá, ale dalo se s ní pracovat bez polámání. Požadované tvary  vykrojíme, vyřežeme, necháme vše stále na fólii, dáme zatvrdnout do lednice.

    Fólii (či menší nastříhané kousky) lze také pokládat přímo na cukroví, řezy, dorty apod. potřené ještě teplou čokoládou, čokoládovou polevou.

    Přenos dekoru na povrch čokolády proběhne  po cca 20 minutách, při teplotě cca +4°-6°C (po úplném zatvrdnutí čokolády).

    Folii sloupneme a dekor je vytvořen.

    Skladování: skladovat v suchu, do max.teploty 20°C

    Složení: cukr, barvivo:E170; emulgátor : sojový lecitin, prášek spirulina.

     

    Parametry
    VýrobceIBC Belgium, Waterven 7, 8501 Kortrijk, Belgium

    Kde nás najdete

    Komenského 1275

    Valašské Meziříčí

    757 01

    Kontakt
    sladke-peceni.cz
    Zdeňka Michnová
    9,00 - 16,00 hod.
    Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
    Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.