Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


Úvod » Potahovací hmoty, suroviny » sypké směsi k ochucení krémů » IREKS ENZYMA Karina Jahoda 1 kg


        

IREKS ENZYMA Karina Jahoda 1 kg

skladem

 

Číslo produktu: R342
Výrobce: Ireks Enzyma
Minimální trvanlivost: 12/2019
Cena za 1 kg: 118,-
naše cena bez DPH: 103 Kč
naše cena s DPH (15 %):
118 Kč

do košíku:
  ks  

Sypká směs na přípravu ochuceného krému s příchutí jahody.

KARINA je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehaček nevysychají a nestahují se.

 

KARINA dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.

 

Postup: 250 g Kariny spojit s 120g vody a nechat 15 minut bobtnat. Tento základ intenzivně  vyšlehat s 125g másla a spojit v hladký krém. Máslo lze také nahradit 600 ml šlehačky.

 

Složení: glukóza, cukr, rostlinný olej, glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovatka, rostlinný tuk, kyselina (E330), aroma, sušené mléka, emulgátor (E472), barvivo (E120,E101), pšeničká mouka.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

Výrobce: Ireks Enzyma
Minimální trvanlivost: 12/2019
Cena za 1 kg: 118,-