- Úvod
- Potahovací hmoty, suroviny
- sypké směsi k ochucení krémů
- IREKS ENZYMA Karina Kokos 1 kg
IREKS ENZYMA Karina Kokos 1 kg

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Hodnocení 2
- Komentáře 0
- IREKS ENZYMA Karina Kokos 1 kgSkladem182 Kč158 Kč bez DPH
Směs na přípravu ochuceného krému s příchutí kokosu.
KARINA je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehaček nevysychají a nestahují se.
KARINA dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.
Postup: 250 g Kariny spojit s 125g vody a nechat 15 minut bobtnat. Tento základ intenzivně vyšlehat s 125g másla a spojit v hladký krém. Máslo lze také nahradit 600 ml šlehačky.
Složení: cukr, glukóza, rostlinný olej (palmový), sušené mléko, glukózový sirup, sušená syrovátka, modifikovaný bramborový škrob E1414, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), kyselina E330, zahušťovadlo E401, aroma, emulgátor E472a,E471.
Výživové hodnoty ve 100g: energetická hodnota 2055kJ/491kcal, bílkoviny 2,9g, sacharidy 66,7g, z toho cukry 55,4g, tuky 23,1g, z toho nasycené MK 19,5g, vláknina 0,2g, sůl 0,5g.