Logo
DOVOLENÁ - ZAVŘENO
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
19.07.2021
Dovolená 26.7.- 8.8.2021
Ve dnech 26.7.-8.8.2021 máme dovolenou, balíky neodesíláme,  kamenná prodejna je uzavřena. Objednávky nám můžete posílat  přes e-shop běžným způsobem... číst celé
18.07.2021
Nový recept na našem blogu: Buchty s drobenkou
Chystáte se na výlet či dovolenou? Nezapomeňte si s sebou přibalit klasické plněné buchty s drobenkou. Určitě vám při cestě přijdou vhod a pos... číst celé
17.06.2021
Nový recept na našem blogu: Krtkův dort
K létu patří rychlé recepty. Příprava tohoto dezertu Vám nezabere mnoho času a udělá radost každému, i těm nejmenším! Vyzkoušejte recept na Kr... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Obchodní podmínky
  3. Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů e-shopu www.sladke-peceni.cz
  1. Společnost Zdeňka Michnová, se sídlem Karafiátova 1306, IČ 12117803,  (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Zdeňkou Michnovou tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese sladke-peceni@seznam.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.sladke-peceni.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Buchty s drobenkou
18.07.2021 Recepty
Buchty s drobenkou
Chystáte se na výlet či dovolenou? Nezapomeňte si s sebou přibalit klasické plněné buchty s drobenkou. Určitě vám při cestě přijdou vhod a poslouží ja... číst celé
Krtkův dort
17.06.2021 Recepty
Krtkův dort
K létu patří rychlé recepty. Příprava tohoto dezertu Vám nezabere mnoho času a udělá radost každému, i těm nejmenším! Vyzkoušejte recept na Krtkův dor... číst celé
Karamelový dortík
22.05.2021 Recepty
Karamelový dortík
Hledáte jednoduchý recept? Tento je na skvělý karamelový nepečený dezert, jehož příprava nezabere příliš mnoho času, ale výsledek rozhodně potěší vaše... číst celé
Mechový řez s tvarohovým krémem
17.04.2021 Recepty
Mechový řez s tvarohovým krémem
V tomto jarním období, kdy se všechno začíná zelenat, je ta správná chvíle na to si upéct nadýchaný mechový řez s tvarohovým krémem a vůní vanilky. Vy... číst celé

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
DOVOLENÁ - ZAVŘENO
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.