S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

KONTAKTY

Zdeňka Michnová - cukrářské potřeby
Komenského 1275
75701 Valašské Meziříčí
tel: +420 724 380 975
napište nám

NOVINKY

arr3PME perleťové spreje12.10.2017 - perleťové spreje od firmy PME jsou nyní za výhodnou cenu, najdete ZDE.... arr3Květiny z jedlého papíru16.8.2017 - naskladněny nové druhy Oplatkových dekorací - Květiny z jedlého papíru žlutá, modrá,... arr3Zboží naskladněné v ČERVNU 201729.6.2017 - Během měsíce června jsem doplnily zásoby výrobků od firmy Wilton PME, barvičky od firmy... arr3Zboží naskladněné v KVĚTNU 201715.5.2015 - během měsíce dubna jsme pro Vás naskladnily nové čísla anglických časopisů od Squires... arr3NOVINKA - cukrářské špičky Twist-Twist25.3.2017 - nově nabízíme cukrářské špičky Twist-Twist od firmy JEM. Najdete je ZDE. Tyto úžasné...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 37 Kč
skladem
naše cena 56 Kč
skladem
naše cena 96 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 37 Kč
skladem
naše cena 198 Kč
skladem

 

 


» Recenze

Přidáno: 13.09.2017

000

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Ano vše by bylo super až na nabídku "Mašle z jedlého papíru, 24 ks - oranžová, bílý puntík".( je to 24 proužků, ne mašliček) Na fotu je celá krásná mašle a to je tedy mystifikace, protože nám přišel nastříhaný jedlý papír. Tisk na jedlý papír si připravujeme sami a nůžky či řezačku vlastníme taktéž. Nikde není zmínka o tom, že vám dodají polotovar. TO JE KLAMÁNÍ ZÁKAZNÍKŮ. Nehledě na to, že jak jsme již psali umíme to sami, ale potřebovali jsme ušetřit čas a dostat to, co bylo avizováno v nabídce!

Proti:

Ano vše by bylo super až na nabídku "Mašle z jedlého papíru, 24 ks - oranžová, bílý puntík".( je to 24 proužků) Na fotu je celá krásná mašle a to je tedy mystifikace, protože nám přišel nastříhaný jedlý papír. Tisk na jedlý papír si připravujeme sami a nůžky či řezačku vlastníme taktéž. Nikde není zmínka o tom, že vám dodají polotovar. TO JE KLAMÁNÍ ZÁKAZNÍKŮ. Nehledě na to, že jak jsme již psali umíme to sami, ale potřebovali jsme ušetřit čas a dostat to, co bylo avizováno v nabídce!

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, mnohokrát Vám děkuji za Vaše hodnocení. Mrzí nás, že výrobek nesplnit Vaše očekávání. Určitě máte nárok na vrácení peněz za zboží, stačí výrobek zaslat zpět, poštovné je na naše náklady. Stačí nám napsat na email: sladke-peceni@seznam.cz a dohodneme podrobnosti.
Fotografii výrobku máme od výrobce. V detailu produktu (po rozkliknutí fotografie) je podrobný popis výrobku, včetně další fotografie, kde jsou vidět jednotlivé proužky. Jsou zde popsány i rozměry. Nicméně Váš příspěvek nás inspiruje k zamyšlení, jak lépe tento výrobek popsat. Sjednáme nápravu tak, aby k další mystifikaci nedocházelo. Ještě jednou Vám děkuji za Váš příspěvek a přeji pěkný den, Zdeňka Michnová
 

Přidáno: 30.08.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

velmi dobré zkušenosti po všech stránkách

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji Vám za Vaše hodnocení. Z.Michnová
 

Přidáno: 23.08.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod doporucuji.Velky vyber zbozi , kvalit vyborna a velice rychle dodani.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji Vám za Vaše hodnocení, těší nás Vaše spokojenost a přeji hodně radosti při sladkém pečení. Z.Michnová
 

Přidáno: 21.08.2017

Pavla

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vše v pořádku, jen bych uvítala návod na aplikaci jedlého papíru. Jelikož jsem dávala na čokoládu, nevěděla jsem jak, papír se pak odlepil a musela jsem zatížit talířem.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji Vám za Vaše hodnocení a podnět k vylepšení návodu na aplikaci. Přeji hodně radosti při sladkém pečení. Z.Michnová
 

Přidáno: 04.08.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Dobrá komunikace, rychlé poslání.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji Vám za Vaše hodnocení a přeji hodně radosti při sladkém pečení. Z.Michnová
 

Přidáno: 20.07.2017

Sandra

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

mohu nakoupit v klidu z domu a pečlivě si vybrat bez časového tlaku

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji Vám za Vaše hodnocení, těší nás Vaše spokojenost a přeji hodně radosti při sladkém pečení. Z.Michnová
 

Přidáno: 30.06.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost dodání objednaného zboží

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám za Vaše hodnocení a přeji hodně radosti při sladkém pečení. Z.Michnová
 

Přidáno: 22.06.2017

Eva Z.

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

-zboží, které jsem potřebovala, tu bylo ze všech eshopů nejlevnější
-je to spolehlivý obchod a můžu ho jen doporučit

Pro:

-obchod má zboží, které já potřebuji
-vrátila jsem se do obchodu po předchozí kladné zkušenosti

Proti:

nedá se tu platit kartou

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám za Vaše hodnocení. Zavedení platby kartou máme naplánováno zařadit do konce roku. Přeji hodně radosti při sladkém pečení. Z.Michnová
 

Přidáno: 19.06.2017

Dráža

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Určitě příště objednám zde.
Doporučuji.

Pro:

Velký výběr zboží.

Proti:

Nemá.

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám za Vaše milé hodnocení a přeji hodně radosti při sladkém pečení. Z.Michnová
 

Přidáno: 19.06.2017

rollm

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

doporučuji

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám za Vaše hodnocení a přeji hodně radosti při sladkém pečení. Z.Michnová