Logo
9,00 - 16,00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
17.04.2021
Nový recept na našem blogu: Mecháček s tvarohovým krémem
V tomto jarním období, kdy se všechno začíná zelenat, je ta správná chvíle na to si upéct nadýchaný mechový řez s tvarohovým krémem a vůní van... číst celé
16.02.2021
Nový recept na našem blogu: Koblížky
Koblížky jsou velmi oblíbené. Obzvláště ty domací, čerstvé! Když je navíc vylepšíte vanilkovým krémem a Ruby čokoládou, proměníte je v úžasn... číst celé
21.10.2020
Aktualizace k 21.10.2020
Prodejna ve Valašském Meziříčí zůstává otevřena, e-shop funguje bez omezení. Opatrujte se! číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

Sanett 100g, želatina

Sanett 100g, želatina Želatina v prášku ke ztužení smetany a rostlinných krémů. Určeno pro další zpracování. Sanett má v cukrářské výrobě široké vvyuž... celý popis
Dostupnost
Skladem
56 Kč
49 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:LL24
Výrobce:IREKS ENZYMA s.r.o., Kšírova 257, 619 00 Brno
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Sanett 100g, želatina

Želatina v prášku ke ztužení smetany a rostlinných krémů. Určeno pro další zpracování.

Sanett má v cukrářské výrobě široké vvyužití. Jeho vlastnosti se nejlépe zhodnotí v těchto výrobních postupech:

1) Zatužení a stabilizace živočišné smetany a rostlinných krémů. Je to jedinečný způsob vedoucí ke zpevnění šlehačkových výrobků a zkvalitnění senzorických vlastností ušlehaných rostlinných krémů. Dávkování: 80g pitné vody, 40g Sanett. Postup: do vody zahřáté na 50 - 60 °C se zamíchá Sanett, těchto 120g roztoku se za tepla vmíchá do 1 l našlehané živočišné smetany nebo rostlinného krému. Další variantou je kombinace roztoku Sanettu s KARINAMI a s rostlinným krémem nebo živočišnou smetanou dle doporučovaných receptur v závislosti na druhu použité Kariny nebo typu hotového výrobku.

2) Vytvoření leských a plastických glazur (tzrv. zrcadlových polev), které nikdy nezvrdnou a tudíž se nelámou na povrchu dortů a dezertů. V  kombinaci s KARINAMI má navíc tato velmi dekorativní povrchová úprava příslušnou barvu a chuť. Receptury pak jsou individuální podle použité Kariny.

3) Gelová povrchová úprava jednotlivých kousků ovoce, které se po namočení v roztoku Sanettu pokládají na povrch dortů a dezertů, kde slouží jako finální dekorace.

Roztok Sanettu lze vyrábět ve velkém množství a poté skladovat v uzavřené nádobě v chladném prostředí až do dalšího zpracovní.

Výrobky se Sanettem použitým v živočišné smetaně a rostlinném krému jsou vhodné i k mrazení.

Dávkování: 40g Sanettu se rozpustí v  80g horké vody, teplá směs se vmíchá do 800 - 1000g smetany nebo rostlinného krému

Složení: cukr, jedlá želatina (vepřová)

Výživové hodnoty ve 100g: energetická hodnota 1614kJ/386kcal, bílkoviny 24,8g, sacharidy 71g, z toho cukry 71g, tuky 0g, z toho nasycené MK 0g

Parametry
VýrobceIREKS ENZYMA s.r.o., Kšírova 257, 619 00 Brno

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
9,00 - 16,00 hod.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.