Logo
Po-Pá 9-17 h.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
21.07.2020
Dovolená
Ve dnech 27.7.2020 - 9.8.2020 máme dovolenou. Prodejna ve Valašském Meziříčí je uzavřena, neodesíláme balíky. Objednávky přijaté  v tomto období vyř... číst celé
01.06.2020
Akce na zrcadlovou polevu!
6.7.2020 AKCE UKONČENA !!!!  Kup minimálně 3x 300g nebo 1x 750g libovolné zrcadlové polevy PERFECT GLAZE a dostaneš 1x 750g Perfect glaze Milk ZDARMA!... číst celé
15.03.2020
Uzavření prodejny ve Valašském Meziříčí
Prodejna cukrářských potřeb ve Valašském Meziříčí je na základě usnesení vlády od pondělí 16.3.2020 UZAVŘENA do odvolání. Odesílání zboží přes e-shop ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

Sanett 100g, želatina

Sanett 100g, želatina Želatina v prášku ke ztužení smetany a rostlinných krémů. Určeno pro další zpracování. Sanett má v cukrářské výrobě široké vvyuž... celý popis
Dostupnost
Skladem
56 Kč
49 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:LL24
Výrobce:IREKS ENZYMA s.r.o., Kšírova 257, 619 00 Brno
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Sanett 100g, želatina

Želatina v prášku ke ztužení smetany a rostlinných krémů. Určeno pro další zpracování.

Sanett má v cukrářské výrobě široké vvyužití. Jeho vlastnosti se nejlépe zhodnotí v těchto výrobních postupech:

1) Zatužení a stabilizace živočišné smetany a rostlinných krémů. Je to jedinečný způsob vedoucí ke zpevnění šlehačkových výrobků a zkvalitnění senzorických vlastností ušlehaných rostlinných krémů. Dávkování: 80g pitné vody, 40g Sanett. Postup: do vody zahřáté na 50 - 60 °C se zamíchá Sanett, těchto 120g roztoku se za tepla vmíchá do 1 l našlehané živočišné smetany nebo rostlinného krému. Další variantou je kombinace roztoku Sanettu s KARINAMI a s rostlinným krémem nebo živočišnou smetanou dle doporučovaných receptur v závislosti na druhu použité Kariny nebo typu hotového výrobku.

2) Vytvoření leských a plastických glazur (tzrv. zrcadlových polev), které nikdy nezvrdnou a tudíž se nelámou na povrchu dortů a dezertů. V  kombinaci s KARINAMI má navíc tato velmi dekorativní povrchová úprava příslušnou barvu a chuť. Receptury pak jsou individuální podle použité Kariny.

3) Gelová povrchová úprava jednotlivých kousků ovoce, které se po namočení v roztoku Sanettu pokládají na povrch dortů a dezertů, kde slouží jako finální dekorace.

Roztok Sanettu lze vyrábět ve velkém množství a poté skladovat v uzavřené nádobě v chladném prostředí až do dalšího zpracovní.

Výrobky se Sanettem použitým v živočišné smetaně a rostlinném krému jsou vhodné i k mrazení.

Dávkování: 40g Sanettu se rozpustí v  80g horké vody, teplá směs se vmíchá do 800 - 1000g smetany nebo rostlinného krému

Složení: cukr, jedlá želatina (vepřová)

Výživové hodnoty ve 100g: energetická hodnota 1614kJ/386kcal, bílkoviny 24,8g, sacharidy 71g, z toho cukry 71g, tuky 0g, z toho nasycené MK 0g

Parametry
VýrobceIREKS ENZYMA s.r.o., Kšírova 257, 619 00 Brno

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
Po-Pá 9-17 h.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.