Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


Úvod » Potahovací hmoty, suroviny » polevy, čokoláda » Zrcadlová poleva v prášku Perfect glaze Tmavá čokoláda 1 kg


        

Zrcadlová poleva v prášku Perfect glaze Tmavá čokoláda 1 kg

novinka

skladem

 

Číslo produktu: ZO21
Minimální trvanlivost: 24.1.2020
naše cena bez DPH: 299 Kč
naše cena s DPH (15 %):
344 Kč

do košíku:
  ks  

Zrcadlová poleva v prášku Perfect glaze Tmavá čokoláda 1 kg

Směs na přípravu čokoládové zrcadlové polevy s obsahem pravé čokolády.
 
Produkt vyrobený z pravé tmavé čokolády, díky které má plnou čokoládovou chuť. Pokud si přejete velmi tmavé odstíny nebo dokonce polevu úplně černou (za přidání barviva), je tento produkt ideálním základem.
Výhodou této polevy je čokoládová chuť, vysoký lesk, stabilita výrobku (nestéká), mrazuvzdornost, elasticita (při krájení nepraská), dlouhá trvanlivost, snadná příprava.
 
Postup přípravy:
1000 g směsi Perfect Glaze White Chocolate smícháme s 600 g vody, popř. dle potřeby můžeme přidat barvivo. Směs necháme odstát minimálně 30 minut, nejlépe i několik hodin.
Odstátou hmotu pozvolna a za stálého míchání zahříváme minimálně na 75°C, dokud směs není hladká a všechny komponenty v ní rozpuštěné. Pokud chcete dosáhnout ještě vyššího lesku, polevu okolo 34°C rozmixujeme tyčovým mixérem. Tyčový mixér do polevy vložte tak, aby u nože při vkládání neznikla vzduchová bublina (šikmo). Poté (za občasného promíchání) necháme zchladit na aplikační teplotu. Aplikační teplota se pohybuje od 28°C do 34°C, dle velikosti výrobku a jeho promražení.
Před aplikací musí být šlehačkový výrobek zmražen, máslový výrobek musí být velmi dobře vychlazený popř.  10 min. namražený.
Zbylá poleva lze použít opakovaně, mírným zahřátím na aplikační teplotu, při promíchávání přidat několik málo kapek vody. Drobné úpravy polevy na povrchu dortu lze provádět horkým suchým nožem.
250g sypké směsi lze použít na 1 dort o velikosti cca 24 cm.
 
Složení: cukr, kakaová hmota, sušené mléko plnotučné, kakaové máslo, kakao, želatina, emulgátor (sójový lecitin), čokoládový extrakt
živové hodnoty (ve 100 g výrobku): Energetická hodnota 1904KJ / 452 kcal;  Tuky: 16,34 g z toho nasycené mastné kyseliny 10,14 g; Sacharidy: 73,41 g z toho cukry 62,16 g; Vláknina:0 g; Bílkoviny: 6,36 g; Sůl: 0,14 g
 

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

Minimální trvanlivost: 24.1.2020