Logo
příjem telefonů: po-pá 9,00-16,00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
30.01.2023
Nový recept na našem blogu: Granola
Granola je ta správná energie do začátku dne. Zapečené ovesné vločky jsou čerstvé a krásně křupavé, doplněné o ty nejlepší dobroty jako oříšky či suše... číst celé
23.06.2022
Nový recept na našem blogu: Jahodové pohárky
Červen voní jahodami! Tu krásnou sladkou vůni můžete mít také u vás doma. Jahodové pohárky jsou lehké, svěží a velmi snadné na přípravu. Vyzkoušejte t... číst celé
24.05.2022
Nový recept na našem blogu: Plněné čokoládové sušenky
Blíží se Den dětí, udělejte radost také svým dětem těmito úžasnými čokoládovými sušenkami plněné krémem z oblíbené Nutely. Určitě se po těchto... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Folie na čokoládu Čokotransfer
  3. Folie na čokoládu Kytičky a srdíčka bílé

Folie na čokoládu Kytičky a srdíčka bílé

Folie Chocolate transfer sheet se používá k nanesení vzoru na čokoládu. Rozměr: 250 x 400 mm. Balení obsahuje 1 ks. Návod na práci: Rozhodneme se, zda... celý popis
Dostupnost
Skladem
59 Kč
49 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:PCB050048
Výrobce:PCB création, 1 rue de Hollande, CS 60067, 67232 BENFELD CEDEX, France
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Folie Chocolate transfer sheet se používá k nanesení vzoru na čokoládu.

Rozměr: 250 x 400 mm. Balení obsahuje 1 ks.

Návod na práci:

Rozhodneme se, zda použijeme celou nebo část fólie – ustřihneme potřebnou velikost nůžkami.

Obtisk položíme na stůl s potiskem vzhůru. Na tuto stranu naneseme požadovanou vrstvu teplé, rozpuštěné čokolády, kterou rozetřeme roztíracím nožem do vrstvy stejné tloušťky.

Chceme-li vykrajovat, vyřezávat  požadované tvary, necháme několik minut čokoládu zatuhnout, aby byla mírně zatvrdlá, ale dalo se s ní pracovat bez polámání. Požadované tvary  vykrojíme, vyřežeme, necháme vše stále na fólii, dáme zatvrdnout do lednice.

Fólii (či menší nastříhané kousky) lze také pokládat přímo na cukroví, řezy, dorty apod. potřené ještě teplou čokoládou, čokoládovou polevou.

Přenos dekoru na povrch čokolády proběhne  po cca 20 minutách, při teplotě cca +4°-6°C (po úplném zatvrdnutí čokolády).

Folii sloupneme a dekor je vytvořen.

Skladování: skladovat v suchu, do max.teploty 20°C

Složení: cukr, rostlinné tuky (kokosový, palmojadrový, palmový), rýžový škrob, odstředěné sušené mléko, kakaové máslo, sušený glukózový sirup, emulgátor (slunečnicový lecitin, sojový lecitin), cukr, přírodní vanilka. Může obsahovat stopy mléka a soji.

 

Parametry
VýrobcePCB création, 1 rue de Hollande, CS 60067, 67232 BENFELD CEDEX, France
Novinky a recepty do vašeho e-mailu
Dozvíte se o novinkách, receptech a zajímavostech z našeho e-shopu. Rozesíláme 1-2x za měsíc.

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
příjem telefonů: po-pá 9,00-16,00 hod.
© Copyright 2015-2022 Zdeňka Michnová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz