- Úvod
- Zrcadlová poleva
- Zrcadlová poleva Perfect Glaze Chocolate Mix GOLD 300g
Zrcadlová poleva Perfect Glaze Chocolate Mix GOLD 300g

- TOP produkt
- Kompletní specifikace
- Parametry
- Hodnocení 2
- Komentáře 0
- Související zboží5
- Zrcadlová poleva Perfect Glaze Chocolate Mix GOLD 300gSkladem368 Kč320 Kč bez DPH
Zrcadlová poleva se snadným způsobem přípravy, výraznou chutí čokolády a vynikajícími schopnostmi v podobě stability, lesku, mrazuvzdornosti, trvanlivosti, struktury a variací užití. Jakmile je připraven základ hmoty, její užití je rozmanité, tvořivé a vybízející k uměleckým kreacím. Poleva je vhodná na mražené dorty a dezerty, v ideálním případě ze silikonových forem, protože je na svém povrchu dokonale hladký. Díky tomu efekt zrcadlové polevy ještě více vynikne. Polevu lze ale aplikovat i na dorty, které jsou jen řádně vychlazené - tedy dorty klasických tvarů obmazávané ručně.
Výrobek je 100 % kvality, obsahuje pravou čokoládu a kvalitně zpracované mléko i cukr. Příprava zrcadlové polevy je velmi jednoduchá. Poleva má vysoký lesk, lahodnou chuť a ideální texturu. Pro nemilovníky cukrových a marcipánových potahových hmot je tento jedinečný produkt pastvou pro chuťové pohárky.
Základem této zrcadlové polevy je světlá směs smíchaná s prachem zlata. Tato kombinace dává vzniknout elegantní variantě polevy plné zlatých třpytek, která je užasná na slavnostní dorty (svatby a jím podobné události). Její třpytky jsou fascinující a krásně vyniknou i v ostatních odstínech. Ideální poměr pro polevy podtržené zlatým odleskem je 80 % jakékoli polevy řady Perfect glaze na 20% zlatého základu.
Postup přípravy: směs 300 g, voda 120-165 g. Za stálého míchání zahřejte na cca. 85°C, poté za občasného míchání zchlaďte na aplikační teplotu 34-23°C (dle velikosti výrobku a jeho promražení). Polevu okolo 34°C rozmixujte tyčovým mixerem. Tyčový mixer do polevy vložte tak, aby u nože při vlkádání nevznikla vzduchová bublina. Aplikační teplota čerstvě uvařené polevy může být až 23°C. Je dobré sledovat konzistenci.
Složení: Cukr, sušené MLÉKO plnotučné, kakaové máslo, sušená SYROVÁTKA, LAKTOZA, Želatina (hovězí, rybí, vepřová), emulgátory (SOJOVÝ LECITIN a polyglycerol-polyricin - oleát), vanilkový extrakt BURBON MADAGASKAR, Potravinářské barvivo: zlatá E-171,E-172,E-555, žlutá E 102
Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1816,6 kJ/433 kcal, tuky 15,2 g z toho mastné kyseliny 9,58 g, sacharidy 73,71 g z toho cukry 73,71 g, bílkoviny 6,46 g, sůl 0,25 g
Více informací najdete zde: perfectglaze.cz/rady-triky