- Úvod
- Zrcadlová poleva
- Zrcadlová poleva Perfect Glaze Chocolate Mix TOFFEE 300g
Zrcadlová poleva Perfect Glaze Chocolate Mix TOFFEE 300g

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Hodnocení 7
- Komentáře 0
- Související zboží1
- Zrcadlová poleva Perfect Glaze Chocolate Mix TOFFEE 300gSkladem146 Kč127 Kč bez DPH
Zrcadlová poleva se snadným způsobem přípravy, výraznou chutí čokolády a vynikajícími schopnostmi v podobě stability, lesku, mrazuvzdornosti, trvanlivosti, struktury a variací užití. Jakmile je připraven základ hmoty, její užití je rozmanité, tvořivé a vybízející k uměleckým kreacím. Poleva je vhodná na mražené dorty a dezerty, v ideálním případě ze silikonových forem, protože je na svém povrchu dokonale hladký. Díky tomu efekt zrcadlové polevy ještě více vynikne. Polevu lze ale aplikovat i na dorty, které jsou jen řádně vychlazené - tedy dorty klasických tvarů obmazávané ručně.
Výrobek je 100 % kvality, obsahuje pravou čokoládu a kvalitně zpracované mléko i cukr. Příprava zrcadlové polevy je velmi jednoduchá. Poleva má vysoký lesk, lahodnou chuť a ideální texturu. Pro nemilovníky cukrových a marcipánových potahových hmot je tento jedinečný produkt pastvou pro chuťové pohárky.
Tato zrcadlová poleva je pro všechny milovníky karamelu. Základem je světlá směs, domíchaná sušeným karamelem, který tomuto produktu dává jemnou karamelovou chuť i barvu.
Postup přípravy: směs 300 g, voda 120 - 165 g. Za stálého míchání zahřejte na cca. 85°C, poté za občasného míchání zchlaďte na aplikační teplotu 34-23°C (dle velikosti výrobku a jeho promražení). Polevu okolo 34°C rozmixujte tyčovým mixerem. Tyčový mixer do polevy vložte tak, aby u nože při vlkádání nevznikla vzduchová bublina. Aplikační teplota čerstvě uvařené polevy může být až 23°C. Je dobré sledovat konzistenci.
Složení: cukr, sušené MLÉKO plnotučné, kakaové máslo, sušená SYROVÁTKA, LAKTOZA, želatina, sušený karamel, emulgátory (SOJOVÝ LECITIN a polyglycerol-polyricin - oleát), vanilkový extrakt BURBON MADAGASKAR Neobsahuje žádné konzervační látky ani barviva. Alergeny: mléčné výrobky, sója.
Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1816,6 kJ/433 kcal, tuky 15,2 g z toho mastné kyseliny 9,58 g, sacharidy 73,71 g z toho cukry 73,71 g, bílkoviny 6,46 g, sůl 0,25 g
Více informací a rad naleznete zde: perfectglaze.cz/rady-triky