Logo
(Po-Pá 9-16 hod)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
22.04.2020
OTEVŘENÍ PRODEJNY od 27.4.2020
Od 27.4.2020 opět otevíráme kamennou prodejnu ve Valašském Meziříčí. Provozní doba je pondělí až pátek, 9,00 - 16,00 hod. Těšíme se na Vás! číst celé
15.03.2020
Uzavření prodejny ve Valašském Meziříčí
Prodejna cukrářských potřeb ve Valašském Meziříčí je na základě usnesení vlády od pondělí 16.3.2020 UZAVŘENA do odvolání. Odesílání zboží přes e-shop ... číst celé
21.02.2020
Barvy na čokoládu NOVINKA
Nově v sortimentu nabízíme barvy na čokoládu od firmy Sugarflair. Barvivo je vyrobeno z barveného kakaového másla. Je univerzální, jednoduché k použi... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Blog
  3. Recepty
  4. Čokoládový korpus
29.06.2019
Recepty

Čokoládový korpus

Velmi chutný recept na čokoládový korpus, který bude mít vždy úspěch.

Suroviny:
120g změklé máslo
160g cukr krupice
6 vajec (rozdělit bílky a žloutky)
120g hořké čokolády nebo čokolády na vaření
3 lžíce mléka
1 lžíce kakaa
150g polohrubé mouky
1/2 prášku do pečiva

Postup:
Zvlášť vyšlehat bílky na sníh.
Utřít máslo s cukrem, přidat žloutky a šlehat do pěny.
Přidat rozpuštěnou čokoládu, mléko.
V míse smíchat mouku, kakao a prášek do pečiva. Přimíchat do vyšlehané směsi.
Nakonec zlehka vmíchat vyšlehaný sníh z bílků.

Péct ve vyhřáté troubě na 180°C.

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
(Po-Pá 9-16 hod)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.