Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3Nové ochucovací pasty15.7.2019 - NOVINKA - nové příchutě ochucovacích past - vhodné do krémů, těsta, čokolády, šlehačky,... arr3Sugarflair výrobky opět všechny skladem!17.6.2019 - doplněny zásoby výrobků od firmy Sugarflair: gelové barvy, prachové barvy, fixy, cukrové... arr3Doplněné zásoby4.6.2019 - Doplněné zásoby výrobků od anglické firmy PME, fondánové a marcipánové hmoty ODENSE,... arr3Mufinové košíčky a stojany7.5.2019 - doplněné zásoby cukrářských papírových košíčků na mufiny a také stojany na mufiny a...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

 

 


29. 06. 2019 | Recepty

Čokoládový korpus

Velmi chutný recept na čokoládový korpus, který bude mít vždy úspěch.

Suroviny:
120g změklé máslo
160g cukr krupice
6 vajec (rozdělit bílky a žloutky)
120g hořké čokolády nebo čokolády na vaření
3 lžíce mléka
1 lžíce kakaa
150g polohrubé mouky
1/2 prášku do pečiva

Postup:
Zvlášť vyšlehat bílky na sníh.
Utřít máslo s cukrem, přidat žloutky a šlehat do pěny.
Přidat rozpuštěnou čokoládu, mléko.
V míse smíchat mouku, kakao a prášek do pečiva. Přimíchat do vyšlehané směsi.
Nakonec zlehka vmíchat vyšlehaný sníh z bílků.

Péct ve vyhřáté troubě na 180°C.