- Štítky blogu
- recept
- korpus
- dort
- čokoláda
- povidla
- perníčky
- sušenky
- návod
- mák
- red velvet
- dezert
- piškot
- halloween
- cupcakes
- honzovy buchty
- buchty
- drobenka
- polokoule
- kakao
- hořká čokoláda
- banán
- krtkův dort
- cheesecake
- dortíčky
- lemon curd
- roláda
- nanuky
- lyofilizované ovoce
- mandle
- sušené ovoce
- zapečené ovesné vločky
- granola
- dortové nanuky
- jahody
- vánoce
- pohárek
- nugeta
- šlehačka
- maliny
- pařížský dort
- tartaletky
- karina
- špenát
- lotusky
- ořechový
- marcipán
- figurka
- patrový dort
- vyztužení
Novinky
30.01.2023
Nový recept na našem blogu: Granola
Granola je ta správná energie do začátku dne. Zapečené ovesné vločky jsou čerstvé a krásně křupavé, doplněné o ty nejlepší dobroty jako oříšky či suše...
číst celé
23.06.2022
Nový recept na našem blogu: Jahodové pohárky
Červen voní jahodami! Tu krásnou sladkou vůni můžete mít také u vás doma. Jahodové pohárky jsou lehké, svěží a velmi snadné na přípravu. Vyzkoušejte t...
číst celé
24.05.2022
Nový recept na našem blogu: Plněné čokoládové sušenky
Blíží se Den dětí, udělejte radost také svým dětem těmito úžasnými čokoládovými sušenkami plněné krémem z oblíbené Nutely. Určitě se po těchto...
číst celé
Postupy a návody
Nejnovější články

02.01.2020
Postupy a návody
Rychlý fotopostup, který Vám při tvorbě patrového dortu velmi pomůže!

19.08.2019
Postupy a návody
Jednoduchý návod na modelování figurky pejska z marcipánu!

26.05.2019
Postupy a návody
Zrcadlová poleva je oslňující technika zdobení převážně nadýchaných pěnových dezertů a dortů. Tato technika, která pochází původně z Francie, dodá vašim výrobkům profesionální lesk a vzhled. Zrcadlí se tak, že s v ní můžete i vidět.