Logo
(Po-Pá 9-17 hod)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
06.08.2019
Gelové barvy Wilton
6.8.2019 - opět jsou naskladněny oblíbené gelové barvy od firmy Wilton. V novém obalu a bez geneticky modifikovaných škrobů! Naše nabídka produktů je ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Blog
  3. Recepty
  4. Red velvet - korpus
02.01.2020

Red velvet - korpus

Super recept na velmi chutný red velvet korpus!

Suroviny:

180 g změklé máslo

225 g cukr krupice

3 vejce

375 g hladká mouka

20 g holanské kakao

1,5 čl sůl

360 ml podmáslí

1 čl (plná) červené potravinářské gelové barvy

1,5 čl ocet

1,5 čl jedlá soda

Postup:

V míse vyšlehat změklé máslo s cukrem, poté postupně přišlehat vejce.V druhé míste smíchat sypké suroviny: mouku, kakao a sůl.Zvlášť smíchat podmáslí s barvivem.Mouku a podmáslí střídavě přišlehat do směsi másla, cukru a vajec.Nakonec v malé skleničce vmíchat sodu do octa, směs napění a ihned ji ručně vmíchat do těsta.Péct na 180°C. Recept je na formu o velikosti 25 cm.

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
(Po-Pá 9-17 hod)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.