Logo
9,00 - 16,00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
22.05.2021
Nový recept na našem blogu: Karamelový dortík
Hledáte jednoduchý recept? Tento je na skvělý karamelový nepečený dezert, jehož příprava nezabere příliš mnoho času, ale výsledek rozhodně pot... číst celé
17.04.2021
Nový recept na našem blogu: Mecháček s tvarohovým krémem
V tomto jarním období, kdy se všechno začíná zelenat, je ta správná chvíle na to si upéct nadýchaný mechový řez s tvarohovým krémem a vůní van... číst celé
16.02.2021
Nový recept na našem blogu: Koblížky
Koblížky jsou velmi oblíbené. Obzvláště ty domací, čerstvé! Když je navíc vylepšíte vanilkovým krémem a Ruby čokoládou, proměníte je v úžasn... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Blog
  3. Recepty
  4. Red velvet - korpus
02.01.2020
Recepty

Red velvet - korpus

Super recept na velmi chutný red velvet korpus!

Suroviny:

180 g změklé máslo

225 g cukr krupice

3 vejce

375 g hladká mouka

20 g holanské kakao

1,5 čl sůl

360 ml podmáslí

1 čl (plná) červené potravinářské gelové barvy

1,5 čl ocet

1,5 čl jedlá soda

Postup:

V míse vyšlehat změklé máslo s cukrem, poté postupně přišlehat vejce.V druhé míste smíchat sypké suroviny: mouku, kakao a sůl.Zvlášť smíchat podmáslí s barvivem.Mouku a podmáslí střídavě přišlehat do směsi másla, cukru a vajec.Nakonec v malé skleničce vmíchat sodu do octa, směs napění a ihned ji ručně vmíchat do těsta.Péct na 180°C. Recept je na formu o velikosti 25 cm.

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
9,00 - 16,00 hod.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.