Logo
(Po-Pá 9-17 hod)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
15.03.2020
Uzavření prodejny ve Valašském Meziříčí
Prodejna cukrářských potřeb ve Valašském Meziříčí je na základě usnesení vlády od pondělí 16.3.2020 UZAVŘENA do odvolání. Odesílání zboží přes e-shop ... číst celé
21.02.2020
Barvy na čokoládu NOVINKA
Nově v sortimentu nabízíme barvy na čokoládu od firmy Sugarflair. Barvivo je vyrobeno z barveného kakaového másla. Je univerzální, jednoduché k použi... číst celé
08.02.2020
Akce na zrcadlovou polevu
AKCE UKONČENA! Děkujeme za mimořádný zájem! (upraveno 11.2.2020, 20:23) Mimořádná nabídka na Perfect Glaze mix, zrcadlovou polevu v prášku. Při koupi... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Blog
  3. Recepty
  4. Red velvet - korpus
02.01.2020
Recepty

Red velvet - korpus

Super recept na velmi chutný red velvet korpus!

Suroviny:

180 g změklé máslo

225 g cukr krupice

3 vejce

375 g hladká mouka

20 g holanské kakao

1,5 čl sůl

360 ml podmáslí

1 čl (plná) červené potravinářské gelové barvy

1,5 čl ocet

1,5 čl jedlá soda

Postup:

V míse vyšlehat změklé máslo s cukrem, poté postupně přišlehat vejce.V druhé míste smíchat sypké suroviny: mouku, kakao a sůl.Zvlášť smíchat podmáslí s barvivem.Mouku a podmáslí střídavě přišlehat do směsi másla, cukru a vajec.Nakonec v malé skleničce vmíchat sodu do octa, směs napění a ihned ji ručně vmíchat do těsta.Péct na 180°C. Recept je na formu o velikosti 25 cm.

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
(Po-Pá 9-17 hod)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.