- Štítky blogu
- recept
- korpus
- dort
- návod
- pes
- figurka
- marcipán
- postup
- pejsek
- piškot
- kokos
- patrový dort
- crepito
- perfect glaze mix
- koblížky
- ruby čokoláda
- marakuja
- brownies
- vyztužení
- perníčky
- perník
- ořechový
- ořechy
- red velvet
- čokoláda
- mirror glaze
- lesklá poleva
- zrcadlová poleva
- mandlová mouka
- macarons
- makronky
- vanilkový krém
Novinky
16.02.2021
Nový recept na našem blogu: Koblížky
Koblížky jsou velmi oblíbené. Obzvláště ty domací, čerstvé! Když je navíc vylepšíte vanilkovým krémem a Ruby čokoládou, proměníte je v úžasn...
číst celé
21.10.2020
Aktualizace k 21.10.2020
Prodejna ve Valašském Meziříčí zůstává otevřena, e-shop funguje bez omezení. Opatrujte se!
číst celé
15.03.2020
Uzavření prodejny ve Valašském Meziříčí
Prodejna cukrářských potřeb ve Valašském Meziříčí je na základě usnesení vlády od pondělí 16.3.2020 UZAVŘENA do odvolání. Odesílání zboží přes e-shop ...
číst celé
02.01.2020
Red velvet - korpus
Super recept na velmi chutný red velvet korpus!
Suroviny:
180 g změklé máslo
225 g cukr krupice
3 vejce
375 g hladká mouka
20 g holanské kakao
1,5 čl sůl
360 ml podmáslí
1 čl (plná) červené potravinářské gelové barvy
1,5 čl ocet
1,5 čl jedlá soda
Postup:
V míse vyšlehat změklé máslo s cukrem, poté postupně přišlehat vejce.V druhé míste smíchat sypké suroviny: mouku, kakao a sůl.Zvlášť smíchat podmáslí s barvivem.Mouku a podmáslí střídavě přišlehat do směsi másla, cukru a vajec.Nakonec v malé skleničce vmíchat sodu do octa, směs napění a ihned ji ručně vmíchat do těsta.Péct na 180°C. Recept je na formu o velikosti 25 cm.
Štítky