Logo
(Po-Pá 9-17 hod)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
06.08.2019
Gelové barvy Wilton
6.8.2019 - opět jsou naskladněny oblíbené gelové barvy od firmy Wilton. V novém obalu a bez geneticky modifikovaných škrobů! Naše nabídka produktů je ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Blog
  3. Postupy a návody
  4. Vyztužování patrových dortů
02.01.2020

Vyztužování patrových dortů

Vícepatrové dorty se mohou skládat z různých tvarů, chutí, potáhnuté různými polevami, např. fondánovou hmotou, krémem, čokoládou apod. Důležitou součástí vícepatrových dortů je jejich vyztužení a zde přichází na řadu vyztužovací kolíky.

Jak používat vyztužovací kolíky

1.) Položit jednoduchou šablonu na váš dort a pro označení umístění jednotlivých kolíků použít jehlu.

2.) Vtlačit kolík až na samotnou podložku dortu. Tužkou naznačit na kolík horní linii dortu.

3.) Kolík vytáhnout a za pomoci pilky, nože či nůžek zkrátit na požadovanou délku.

4.) Kolík zapíchnout zpět do dortu na původní místo.

Na takto vyztužené patro pak natřít malé množství krému, čokolády, polevy apod. a položit další (menší) patro, které musí být také na pevné podložce.

Počet kolíků závisí na velikosti dortu. U větších dortů se pro jejich stabilitu doporučuje použít více kusů, min. šest i více.

Kolíky by měly být vhodné pro styk s potravinami.

Nezapomeňte zákazníka upozornit, že dort obsahuje nejedlé části!

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
(Po-Pá 9-17 hod)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.