Logo
DOVOLENÁ - ZAVŘENO
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
19.07.2021
Dovolená 26.7.- 8.8.2021
Ve dnech 26.7.-8.8.2021 máme dovolenou, balíky neodesíláme,  kamenná prodejna je uzavřena. Objednávky nám můžete posílat  přes e-shop běžným způsobem... číst celé
18.07.2021
Nový recept na našem blogu: Buchty s drobenkou
Chystáte se na výlet či dovolenou? Nezapomeňte si s sebou přibalit klasické plněné buchty s drobenkou. Určitě vám při cestě přijdou vhod a pos... číst celé
17.06.2021
Nový recept na našem blogu: Krtkův dort
K létu patří rychlé recepty. Příprava tohoto dezertu Vám nezabere mnoho času a udělá radost každému, i těm nejmenším! Vyzkoušejte recept na Kr... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Zdeňka Michnová, se sídlem Karafiátova 1306, 75701 Valašské Meziříčí, IČ 12117803, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Buchty s drobenkou
18.07.2021 Recepty
Buchty s drobenkou
Chystáte se na výlet či dovolenou? Nezapomeňte si s sebou přibalit klasické plněné buchty s drobenkou. Určitě vám při cestě přijdou vhod a poslouží ja... číst celé
Krtkův dort
17.06.2021 Recepty
Krtkův dort
K létu patří rychlé recepty. Příprava tohoto dezertu Vám nezabere mnoho času a udělá radost každému, i těm nejmenším! Vyzkoušejte recept na Krtkův dor... číst celé
Karamelový dortík
22.05.2021 Recepty
Karamelový dortík
Hledáte jednoduchý recept? Tento je na skvělý karamelový nepečený dezert, jehož příprava nezabere příliš mnoho času, ale výsledek rozhodně potěší vaše... číst celé
Mechový řez s tvarohovým krémem
17.04.2021 Recepty
Mechový řez s tvarohovým krémem
V tomto jarním období, kdy se všechno začíná zelenat, je ta správná chvíle na to si upéct nadýchaný mechový řez s tvarohovým krémem a vůní vanilky. Vy... číst celé

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
DOVOLENÁ - ZAVŘENO
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.