Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

Zdeňka Michnová - cukrářské potřeby
Komenského 1275
75701 Valašské Meziříčí
tel: +420 724 380 975
napište nám

NOVINKY

arr3Marcipánové figurky10.9.2018 - Doplněny zásoby marcipánových figurek jako např. krteček, autíčko, beruška, kočička,... arr3Nové časopisy13.6.2018 - naskladněny nové čísla časopisů Torty od mamy a Wedding cakes. Neváhejte s nákupem,... arr3Doplněné zásoby šablon31.5.2018 - Šablony / stencily na zdobení dortů, perníčků, dezertů. Ke zdobení můžete použít krém,... arr3Platba platební kartou NOVĚ také na e-shopu26.4.2018 - máme novou platební metodu na našem e-shopu,  a to možnost platit platební kartou a také... arr3PME perleťové spreje12.10.2017 - perleťové spreje od firmy PME jsou nyní za výhodnou cenu, najdete ZDE.... arr3NOVINKA - cukrářské špičky Twist-Twist25.3.2017 - nově nabízíme cukrářské špičky Twist-Twist od firmy JEM. Najdete je ZDE. Tyto úžasné...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 22 Kč
skladem
naše cena 38 Kč
skladem

 

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Zdeňka Michnová se sídlem Karafiátova 1306, 75701 Valašské Meziříčí, IČ 12117803 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu sladke-peceni@seznam.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů