Logo
9,00 - 16,00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
27.06.2022
Dovolená 2.-6.7.2022
Ve dnech 2.-6.7.2022 DOVOLENÁ. Balíky neodesíláme, kamenná prodejna je uzavřena. Poslední balíky odesíláme 1.7.2022 ráno.  Objednávky přijaté v tomto ... číst celé
23.06.2022
Nový recept na našem blogu: Jahodové pohárky
Červen voní jahodami! Tu krásnou sladkou vůni můžete mít také u vás doma. Jahodové pohárky jsou lehké, svěží a velmi snadné na přípravu. Vyzkoušejte t... číst celé
24.05.2022
Nový recept na našem blogu: Plněné čokoládové sušenky
Blíží se Den dětí, udělejte radost také svým dětem těmito úžasnými čokoládovými sušenkami plněné krémem z oblíbené Nutely. Určitě se po těchto... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Zdeňka Michnová, se sídlem Karafiátova 1306, 75701 Valašské Meziříčí, IČ 12117803 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Dortové nanuky
16.08.2022 Recepty
Dortové nanuky
Dortové nanuky jsou oblíbené dezerty na oslavy, lákají svým vzhledem i chutí. Lze je ozdobit slavnostně i zábavně tak, že potěší i malé děti. Navíc si... číst celé
Jahodové pohárky
23.06.2022 Recepty
Jahodové pohárky
Červen voní jahodami! Tu krásnou sladkou vůni můžete mít také u vás doma. Jahodové pohárky jsou lehké, svěží a velmi snadné na přípravu. Vyzkoušejte t... číst celé
Plněné čokoládové sušenky
24.05.2022 Recepty
Plněné čokoládové sušenky
Blíží se Den dětí, udělejte radost také svým dětem těmito úžasnými čokoládovými sušenkami plněné krémem z oblíbené Nutely. Určitě se po těchto sušenká... číst celé
Pařížský dort s malinami
18.04.2022 Recepty
Pařížský dort s malinami
Tento elegantní dort můžete připravit na jakoukoliv oslavu, ale určitě s ním uděláte radost své rodině i po nedělním obědě. Dort obzvláště potěší milo... číst celé
Novinky a recepty do vašeho e-mailu
Dozvíte se o novinkách, receptech a zajímavostech z našeho e-shopu. Rozesíláme 1-2x za měsíc.

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
9,00 - 16,00 hod.
© Copyright 2015-2022 Zdeňka Michnová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz