Logo
po-pá 9,00 - 16,00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
27.08.2021
Nový recept na našem blogu: Makové cupcaky s povidlovým krémem
Sezóna zralých švestek je v plném proudu! Teď je ten správný čas si upéct makové cupcaky s lahodným švestkovým krémem. Recept najdete   ... číst celé
18.07.2021
Nový recept na našem blogu: Buchty s drobenkou
Chystáte se na výlet či dovolenou? Nezapomeňte si s sebou přibalit klasické plněné buchty s drobenkou. Určitě vám při cestě přijdou vhod a pos... číst celé
17.06.2021
Nový recept na našem blogu: Krtkův dort
K létu patří rychlé recepty. Příprava tohoto dezertu Vám nezabere mnoho času a udělá radost každému, i těm nejmenším! Vyzkoušejte recept na Kr... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Potahovací hmoty, suroviny
  3. polevy, čokoláda
  4. Callebaut čokoláda Hořká 70,5% 400g

Callebaut čokoláda Hořká 70,5% 400g

Hořká 70% čokoláda je jednou z tmavých čokolád, které jsou favority mnoha šéfkuchařů a výrobců čokoládových výrobků po celém světě. Má intenzivní a př... celý popis
Dostupnost
Skladem
186 Kč
162 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:AL70400
Výrobce:Callebaut, Aalstersestraat 122, B-9280 Lebbeke-Wieze, Belgium
Cena za 1 kg:465,- Kč
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Hořká 70% čokoláda je jednou z tmavých čokolád, které jsou favority mnoha šéfkuchařů a výrobců čokoládových výrobků po celém světě. Má intenzivní a přesto velmi vyváženou čokoládovou příchuť. Dominuje jí pevné tělo praženého kakaa a silné hořkosti. Ta správná špetka kyselosti a sladkosti vytváří rovnováhu a kontrast.
Tato čokoláda je dokonalá pro zvýraznění čokoládových chutí ve vašich výtvorech. Současně ponechává mnoho prostoru pro kreativitu s lepším párováním, než mnoho jiných čokolád se srovnatelnou hojností kakaa.
Se svou standardní tekutostí zaručuje vynikající konečné výsledky v širokém rozsahu aplikací: tvarové odlévání a polévání cukrovinek, dochucování ganache, pěn, krémů, zmrzliny, omáček.

 

Použití: rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperancí na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 30°C. Skladovat při teplotě do 20°C .

Složení: Obsah kakaa: 70 %; kakaová hmota, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor: sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Může obsahovat mléko.

VÝŽIVOVÉ HODNOTY (ve 100 g výrobku): energetická hodnota 2255 kJ (539 kcal); tuky 39 g (z toho nasycené mastné kyseliny 23 g); sacharidy 31 g (z toho cukry 26 g); bílkoviny 8,8g; sůl 0,02 g.

 

Parametry
VýrobceCallebaut, Aalstersestraat 122, B-9280 Lebbeke-Wieze, Belgium
Cena za 1 kg465,- Kč

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
po-pá 9,00 - 16,00 hod.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.