- Úvod
- Potahovací hmoty, suroviny
- IREKS ENZYMA Karina Karamel 1 kg
IREKS ENZYMA Karina Karamel 1 kg

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Hodnocení 6
- Komentáře 0
- IREKS ENZYMA Karina Karamel 1 kgSkladem149 Kč130 Kč bez DPH
Sypká směs na přípravu ochuceného krému s příchutí karamelu.
KARINA je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehaček nevysychají a nestahují se.
KARINA dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.
Postup: 250 g Kariny spojit s 120g vody a nechat 15 minut bobtnat. Tento základ intenzivně vyšlehat s 125g másla a spojit v hladký krém. Máslo lze také nahradit 600 ml šlehačky.
Složení: cukr, glukóza, karamelizovaný cukr, modifikovaný bramborový škrobE1414, glukózový sirup, sušené mléko, zahušťovadlo E401, rostlinný olej (palmový a plně ztužený kokosový), sůl, aroma, barvivo E150c, emulgátor E472a, pšeničný lepek.
Výživové hodnoty ve 100g: energetická hodnota 1576kJ/377kcal, bílkoviny 1,7g, sacharidy 84g, z toho cukry 55,1g, tuky 5g, z toho nasycené MK 3,2g, vláknina 1,6g, sůl 2,3g
Recept na Karamelový dortíknajdete na našem blogu.