Zvažte objednání čokolády, polevy a čokoládových dekorací v teplých letních dnech! Během přepravy může dojít vlivem vysokých teplot k poškození výrobků. Za toto poškození nemůžeme nést odpovědnost. Děkujeme.
Tým sladke-peceni.cz

Logo
po-pá 9,00 - 16,00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
23.06.2022
Nový recept na našem blogu: Jahodové pohárky
Červen voní jahodami! Tu krásnou sladkou vůni můžete mít také u vás doma. Jahodové pohárky jsou lehké, svěží a velmi snadné na přípravu. Vyzkoušejte t... číst celé
24.05.2022
Nový recept na našem blogu: Plněné čokoládové sušenky
Blíží se Den dětí, udělejte radost také svým dětem těmito úžasnými čokoládovými sušenkami plněné krémem z oblíbené Nutely. Určitě se po těchto... číst celé
16.10.2021
Nový recept na našem blogu: Halloweenské dortíčky
Tento recept voní podzimem - jablka, skořice, mrkev! Uděláte s ním radost nejen na Halloween, ale kdykoliv během roku, budete-li chtít oslni... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Potahovací hmoty, suroviny
  3. IREKS ENZYMA Karina Karamel 1 kg

IREKS ENZYMA Karina Karamel 1 kg

Sypká směs na přípravu ochuceného krému s příchutí karamelu. KARINA je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vl... celý popis
Dostupnost
Skladem
149 Kč
130 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:R337
Výrobce:IREKS ENZYMA s.r.o., Kšírova 257, 619 00 Brno
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Sypká směs na přípravu ochuceného krému s příchutí karamelu.

KARINA je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehaček nevysychají a nestahují se.

 

KARINA dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.

Postup: 250 g Kariny spojit s 120g vody a nechat 15 minut bobtnat. Tento základ intenzivně  vyšlehat s 125g másla a spojit v hladký krém. Máslo lze také nahradit 600 ml šlehačky.

Složení: cukr, glukóza, karamelizovaný cukr, modifikovaný bramborový škrobE1414, glukózový sirup, sušené mléko, zahušťovadlo E401, rostlinný olej (palmový a plně ztužený kokosový), sůl, aroma, barvivo E150c, emulgátor E472a, pšeničný lepek.

Výživové hodnoty ve 100g: energetická hodnota 1576kJ/377kcal, bílkoviny 1,7g, sacharidy 84g, z toho cukry 55,1g, tuky 5g, z toho nasycené MK 3,2g, vláknina 1,6g, sůl 2,3g

Recept na Karamelový dortíknajdete na našem blogu.

 

Parametry
VýrobceIREKS ENZYMA s.r.o., Kšírova 257, 619 00 Brno
Novinky a recepty do vašeho e-mailu
Dozvíte se o novinkách, receptech a zajímavostech z našeho e-shopu. Rozesíláme 1-2x za měsíc.

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
po-pá 9,00 - 16,00 hod.
© Copyright 2015-2022 Zdeňka Michnová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz