Logo
po-pá 9,00 - 16,00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
16.10.2021
Nový recept na našem blogu: Halloweenské dortíčky
Tento recept voní podzimem - jablka, skořice, mrkev! Uděláte s ním radost nejen na Halloween, ale kdykoliv během roku, budete-li chtít oslni... číst celé
27.08.2021
Nový recept na našem blogu: Makové cupcaky s povidlovým krémem
Sezóna zralých švestek je v plném proudu! Teď je ten správný čas si upéct makové cupcaky s lahodným švestkovým krémem. Recept najdete   ... číst celé
18.07.2021
Nový recept na našem blogu: Buchty s drobenkou
Chystáte se na výlet či dovolenou? Nezapomeňte si s sebou přibalit klasické plněné buchty s drobenkou. Určitě vám při cestě přijdou vhod a pos... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Potahovací hmoty, suroviny
  3. sypké směsi na pečení
  4. IREKS ENZYMA Mon Macaron Směs na makronky 1 kg

IREKS ENZYMA Mon Macaron Směs na makronky 1 kg

Sypká směs je určená k výrobě delikátních makronek. Receptura: Moc Macaron 1000g, pitná voda (35°C) 200g Postup: doba šlehání je cca 4 minuty rychle,... celý popis
Dostupnost
Skladem
295 Kč
257 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:R212
Výrobce:IREKS ENZYMA s.r.o., Kšírova 257, 619 00 Brno
Cena za 100g:30,-Kč
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Sypká směs je určená k výrobě delikátních makronek.

Receptura: Moc Macaron 1000g, pitná voda (35°C) 200g

Postup: doba šlehání je cca 4 minuty rychle, teplota pečení je cca 150 °C , doba pečení 22 - 25 minut ( doporučujeme i kratší dobu pečení cca 18 minut, dle zkušeností s vlastní troubou). Všechny suroviny šleháme při vysoké rychlosti. Hmotu stříkáme hladkou trubičkou na pečící papír v požadované velikosti makronky. Pečeme na cukrářském plechu a po vychladnutí spojujeme krémem nebo náplní.

Tip pro barevné varianty: Při použití gelové barvy se základní receptura nemění, ale pokud použijeme tekutou potravinářskou barvu pro dobarvení hmoty, její množství odečteme od dávky vody. Pro tmavé makronky - kakaové nebo jádrové - je nejvhodnější přidat kakaový prášek. V případě výroby kakaových makronek přidáme k základní hmotě 50 g kakaového prášku a 20 g pitné vody. Pro výrobu jádrových makronek přidáme k základní receptuře 20 g kakaového prášku a 10 g vody.

 

Složení: cukr, mleté mandle, sušený vaječný bílek, glukózový sirup, kokosový olej, stabilizátor (E516), emulgátor (E472b, E477, E471), sušené odstředěné mléko, zahušťovadlo (E412), aroma.

Parametry
VýrobceIREKS ENZYMA s.r.o., Kšírova 257, 619 00 Brno
Cena za 100g30,-Kč

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
po-pá 9,00 - 16,00 hod.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.