Logo
příjem telefonů: po-pá 9,00-16,00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
05.04.2023
Velikonoce 2023 - provozní doba
Během velikonočních svátků máme zavřeno, tj. 7.4. - 10.4.2023. Balíky neodesíláme, zboží přes e-shop můžete objednávat. Odešleme je ihned po velikono... číst celé
13.03.2023
Nový recept na našem blogu: Mrkvové cupcakes se sýrovým krémem
Velikonoce jsou významným svátkem, spojené s mnoha lidovými tradicemi a zvyky. Pro mnohé z nás znamenají také začátek jara a probouzení přírody. Součá... číst celé
30.01.2023
Nový recept na našem blogu: Granola
Granola je ta správná energie do začátku dne. Zapečené ovesné vločky jsou čerstvé a krásně křupavé, doplněné o ty nejlepší dobroty jako oříšky či suše... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Potahovací hmoty, suroviny
  3. sypké směsi na pečení
  4. IREKS ENZYMA Mon Macaron Směs na makronky 1 kg

IREKS ENZYMA Mon Macaron Směs na makronky 1 kg

Sypká směs je určená k výrobě delikátních makronek. Receptura: Moc Macaron 1000g, pitná voda (35°C) 200g Postup: doba šlehání je cca 4 minuty rychle,... celý popis
Dostupnost
Skladem
372 Kč
323 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:R212
Cena za 100g:30,-Kč
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Sypká směs je určená k výrobě delikátních makronek.

Receptura: Moc Macaron 1000g, pitná voda (35°C) 200g

Postup: doba šlehání je cca 4 minuty rychle, teplota pečení je cca 150 °C , doba pečení 22 - 25 minut ( doporučujeme i kratší dobu pečení cca 18 minut, dle zkušeností s vlastní troubou). Všechny suroviny šleháme při vysoké rychlosti. Hmotu stříkáme hladkou trubičkou na pečící papír v požadované velikosti makronky. Pečeme na cukrářském plechu a po vychladnutí spojujeme krémem nebo náplní.

Tip pro barevné varianty: Při použití gelové barvy se základní receptura nemění, ale pokud použijeme tekutou potravinářskou barvu pro dobarvení hmoty, její množství odečteme od dávky vody. Pro tmavé makronky - kakaové nebo jádrové - je nejvhodnější přidat kakaový prášek. V případě výroby kakaových makronek přidáme k základní hmotě 50 g kakaového prášku a 20 g pitné vody. Pro výrobu jádrových makronek přidáme k základní receptuře 20 g kakaového prášku a 10 g vody.

 

Složení: cukr, mleté mandle, sušený vaječný bílek, glukózový sirup, kokosový olej, stabilizátor (E516), emulgátor (E472b, E477, E471), sušené odstředěné mléko, zahušťovadlo (E412), aroma.

Novinky a recepty do vašeho e-mailu
Dozvíte se o novinkách, receptech a zajímavostech z našeho e-shopu. Rozesíláme 1-2x za měsíc.

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
příjem telefonů: po-pá 9,00-16,00 hod.
© Copyright 2015-2022 Zdeňka Michnová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz