Logo
(Po-Pá 9-16 hod)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
01.06.2020
Akce na zrcadlovou polevu!
6.7.2020 AKCE UKONČENA !!!!  Kup minimálně 3x 300g nebo 1x 750g libovolné zrcadlové polevy PERFECT GLAZE a dostaneš 1x 750g Perfect glaze Milk ZDARMA!... číst celé
22.04.2020
OTEVŘENÍ PRODEJNY od 27.4.2020
Od 27.4.2020 opět otevíráme kamennou prodejnu ve Valašském Meziříčí. Provozní doba je pondělí až pátek, 9,00 - 16,00 hod. Těšíme se na Vás! číst celé
15.03.2020
Uzavření prodejny ve Valašském Meziříčí
Prodejna cukrářských potřeb ve Valašském Meziříčí je na základě usnesení vlády od pondělí 16.3.2020 UZAVŘENA do odvolání. Odesílání zboží přes e-shop ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Potahovací hmoty, suroviny
  3. sypké směsi na pečení
  4. IREKS ENZYMA Mon Macaron Směs na makronky 1 kg

IREKS ENZYMA Mon Macaron Směs na makronky 1 kg

Sypká směs je určená k výrobě delikátních makronek. Receptura: Moc Macaron 1000g, pitná voda (35°C) 200g Postup: doba šlehání je cca 4 minuty rychle,... celý popis
Dostupnost
Skladem
295 Kč
257 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:R212
Výrobce:Ireks Enzyma
Minimální trvanlivost:11/2020
Cena za 100g:30,-Kč
Kompletní specifikace

Sypká směs je určená k výrobě delikátních makronek.

Receptura: Moc Macaron 1000g, pitná voda (35°C) 200g

Postup: doba šlehání je cca 4 minuty rychle, teplota pečení je cca 150 °C , doba pečení 22 - 25 minut ( doporučujeme i kratší dobu pečení cca 18 minut, dle zkušeností s vlastní troubou). Všechny suroviny šleháme při vysoké rychlosti. Hmotu stříkáme hladkou trubičkou na pečící papír v požadované velikosti makronky. Pečeme na cukrářském plechu a po vychladnutí spojujeme krémem nebo náplní.

Tip pro barevné varianty: Při použití gelové barvy se základní receptura nemění, ale pokud použijeme tekutou potravinářskou barvu pro dobarvení hmoty, její množství odečteme od dávky vody. Pro tmavé makronky - kakaové nebo jádrové - je nejvhodnější přidat kakaový prášek. V případě výroby kakaových makronek přidáme k základní hmotě 50 g kakaového prášku a 20 g pitné vody. Pro výrobu jádrových makronek přidáme k základní receptuře 20 g kakaového prášku a 10 g vody.

 

Složení: cukr, mleté mandle, sušený vaječný bílek, glukózový sirup, kokosový olej, stabilizátor (E516), emulgátor (E472b, E477, E471), sušené odstředěné mléko, zahušťovadlo (E412), aroma.

Parametry
VýrobceIreks Enzyma
Minimální trvanlivost11/2020
Cena za 100g30,-Kč

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
(Po-Pá 9-16 hod)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.