- Úvod
- Potahovací hmoty, suroviny
- potahovací hmoty a marcipán
- Ostatní hmoty
- IREKS ENZYMA Montana 1000g
IREKS ENZYMA Montana 1000g

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Hodnocení 16
- Komentáře 0
- Související zboží1
- IREKS ENZYMA Montana 1000gSkladem218 Kč190 Kč bez DPH
Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování. Určeno pouze pro další zpracování.
Pro všechny příznivce hmoty ze sušeného mléka, tzv. "falešného marcipánu"!
Doporučené dávkování: Montana - 1000g , Voda pitná 150-170g, 100% tuk 50g
Montana, voda a změklý 100% tuk se spojí mícháním při střední rychlosti v kotlíku šlehacího stroje protínacím hákem do hmoty podobné pastě. Poté se hmota uloží do polyethylenového obalu a nechá se odležet minimálně 12 hodin, nejlépe 24 hodin (z důvodu dokonalého probarvení hmoty). Před dalším zpracováním je potřeba hmotu řádně propracovat.
Složení: cukr, sušené mléko, glukózový sirup, aroma, stabilizátor E415, barvivo E171.
Výživové hodnoty na 100g: energie 1608 kJ/ 385 kcal, tuk 0,4 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 79,5 g (z toho cukry 73,5g), vláknina 0 g, bílkoviny 14,7g, sůl 0,3 g