Logo
po-pá 9,00 - 16,00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
16.10.2021
Nový recept na našem blogu: Halloweenské dortíčky
Tento recept voní podzimem - jablka, skořice, mrkev! Uděláte s ním radost nejen na Halloween, ale kdykoliv během roku, budete-li chtít oslni... číst celé
27.08.2021
Nový recept na našem blogu: Makové cupcaky s povidlovým krémem
Sezóna zralých švestek je v plném proudu! Teď je ten správný čas si upéct makové cupcaky s lahodným švestkovým krémem. Recept najdete   ... číst celé
18.07.2021
Nový recept na našem blogu: Buchty s drobenkou
Chystáte se na výlet či dovolenou? Nezapomeňte si s sebou přibalit klasické plněné buchty s drobenkou. Určitě vám při cestě přijdou vhod a pos... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

Red Velvet, směs 500g

Sypká směs na přípravu korpusu "červený samet". Červený samet neboli Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského  hotelu Waldorf ... celý popis
Dostupnost
Skladem
82 Kč
71 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:LL67
Výrobce:IREKS ENZYMA s.r.o., Kšírova 257, 619 00 Brno
Cena za 1 kg:164,- Kč
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Sypká směs na přípravu korpusu "červený samet".

Červený samet neboli Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského  hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům jako autorskou specialitu  podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý  samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu,  který má být tmavě či jasně červený nebo červenohnědý.

Velkou předností použití Sandry VELVET je jednoduchá příprava korpusu, který je šťavnatý, má kompaktní a hladký povrch. Roládové pláty jsou pak pružné a ohebné. Dortový korpus nebo pláty ze Sandry VELVET plníme a zdobíme speciálním bílým krémem připraveným s tvarohovými, sýrovými nebo smetanovými ingrediencemi.

Doporučená receptura:   500g sandra velvet, 325 pitá voda, 90g olej.
Doporučený technologický postup: suroviny spojíme a necháme cca 5 minut odležet. Poté mícháme  při nejnižší rychlosti po dobu jedné minuty do hladké a homogenní konzistence.  Hmotu dávkujeme do předem připravené dortové formy.  Pečení při 170 °C.

Složení: pšeničná mouka, sušená vejce, kypřící látky(E450,E500), kakao, barvivo (E120,E172). sůl, aroma.

Výživové hodnoty ve 100g: energetická hodnota 1621kJ/388kcal, bílkoviny 9,5g, sacharidy 76,5g, z toho cukry 47,4g, tuky 4,6g, z toho nasycené MK 1,4g, sůl 1,1g

Parametry
VýrobceIREKS ENZYMA s.r.o., Kšírova 257, 619 00 Brno
Cena za 1 kg164,- Kč
Novinky a recepty do vašeho e-mailu
Dozvíte se o novinkách, receptech a zajímavostech z našeho e-shopu. Rozesíláme 1-2x za měsíc.

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
po-pá 9,00 - 16,00 hod.
© Copyright 2015-2022 Zdeňka Michnová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz