Logo
příjem telefonů: po-pá 9,00-16,00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
30.01.2023
Nový recept na našem blogu: Granola
Granola je ta správná energie do začátku dne. Zapečené ovesné vločky jsou čerstvé a krásně křupavé, doplněné o ty nejlepší dobroty jako oříšky či suše... číst celé
23.06.2022
Nový recept na našem blogu: Jahodové pohárky
Červen voní jahodami! Tu krásnou sladkou vůni můžete mít také u vás doma. Jahodové pohárky jsou lehké, svěží a velmi snadné na přípravu. Vyzkoušejte t... číst celé
24.05.2022
Nový recept na našem blogu: Plněné čokoládové sušenky
Blíží se Den dětí, udělejte radost také svým dětem těmito úžasnými čokoládovými sušenkami plněné krémem z oblíbené Nutely. Určitě se po těchto... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Potahovací hmoty, suroviny
  3. Zeelandia Arabesque čokoláda bílá 500g

Zeelandia Arabesque čokoláda bílá 500g

Kvalitní belgická bílá čokoláda, vhodná pro dekoraci, pralinky, potahování. Použití: rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperací na teplo... celý popis
Dostupnost
Skladem
158 Kč
137 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:Z041
Výrobce:Zeelandia spol. s r.o, Malšice 267, 391 75
Cena za 1 kg:316,- Kč
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Kvalitní belgická bílá čokoláda, vhodná pro dekoraci, pralinky, potahování.

Použití: rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperací na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 31°C. Skladovat při teplotě do 20°C .

Tip na temperování čokolády 

Mikrovlnná trouba nebo vodní lázeň? Jak nejlépe rozpustit čokoládu?

Vodní lázeň je klasickou metodou, ale není bez rizika. Voda a pára, dokonce i v minimálním množství, může kvalitu čokolády změnit. Pokud se pro tuto metodu rozhodnete, ujistěte se, že mísa, ve které čokoládu rozpouštíte, je větší než nádoba s vodou. Čokoládu tak oddělíte od vody a riziko minimalizujete. Užití mikrovlnné trouby je jistějším způsobem. Ujistěte se ale, že je nastavena na nízký výkon, abyste předešli přehřátí čokolády. V pravidelných intervalech rozpouštějící se čokoládu promíchávejte.

Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, emulgátor E322 (SOJA), aroma.

VÝŽIVOVÉ HODNOTY (ve 100 g výrobku): Energetická hodnota 2354 KJ / 563kcal;Tuky: 35,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 22,1 g; Sacharidy: 56 g z toho cukry 55,1 g; Vláknina: 0,7 g; Bílkoviny: 5,5 g; Sůl: 0,2g

Parametry
VýrobceZeelandia spol. s r.o, Malšice 267, 391 75
Cena za 1 kg316,- Kč
Novinky a recepty do vašeho e-mailu
Dozvíte se o novinkách, receptech a zajímavostech z našeho e-shopu. Rozesíláme 1-2x za měsíc.

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
příjem telefonů: po-pá 9,00-16,00 hod.
© Copyright 2015-2022 Zdeňka Michnová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz