Logo
příjem telefonů: po-pá 9,00-16,00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
13.03.2023
Nový recept na našem blogu: Mrkvové cupcakes se sýrovým krémem
Velikonoce jsou významným svátkem, spojené s mnoha lidovými tradicemi a zvyky. Pro mnohé z nás znamenají také začátek jara a probouzení přírody. Součá... číst celé
30.01.2023
Nový recept na našem blogu: Granola
Granola je ta správná energie do začátku dne. Zapečené ovesné vločky jsou čerstvé a krásně křupavé, doplněné o ty nejlepší dobroty jako oříšky či suše... číst celé
23.06.2022
Nový recept na našem blogu: Jahodové pohárky
Červen voní jahodami! Tu krásnou sladkou vůni můžete mít také u vás doma. Jahodové pohárky jsou lehké, svěží a velmi snadné na přípravu. Vyzkoušejte t... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Potahovací hmoty, suroviny
  3. Zeelandia Arabesque čokoláda tmavá 58% 500g

Zeelandia Arabesque čokoláda tmavá 58% 500g

Kvalitní belgická hořká čokoláda, vhodná pro dekoraci, pralinky, potahování. Obsahuje 58% kakaové sušiny. Použití: rozehřejte na teplotu 47°C, 2/3 hmo... celý popis
Dostupnost
Skladem
164 Kč
143 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:Z043
Cena za 1 kg:328,- Kč
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Kvalitní belgická hořká čokoláda, vhodná pro dekoraci, pralinky, potahování. Obsahuje 58% kakaové sušiny.

Použití: rozehřejte na teplotu 47°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperancí na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 30°C. Skladovat při teplotě do 20°C .

Tip na temperování čokolády:

Mikrovlnná trouba nebo vodní lázeň? Jak nejlépe rozpustit čokoládu?

Vodní lázeň je klasickou metodou, ale není bez rizika. Voda a pára, dokonce i v minimálním množství, může kvalitu čokolády změnit. Pokud se pro tuto metodu rozhodnete, ujistěte se, že mísa, ve které čokoládu rozpouštíte, je větší než nádoba s vodou. Čokoládu tak oddělíte od vody a riziko minimalizujete. Užití mikrovlnné trouby je jistějším způsobem. Ujistěte se ale, že je nastavena na nízký výkon, abyste předešli přehřátí čokolády. V pravidelných intervalech rozpouštějící se čokoládu promíchávejte.

Složení: cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor E322 (SOJA), aroma.

VÝŽIVOVÉ HODNOTY ( ve 100 g výrobku ): Energetická hodnota 2342 KJ / 560 kcal;  Tuky: 38,2 g z toho nasycené mastné kyseliny 23,6 g; Sacharidy: 45,4 g z toho cukry 40,5 g; Vláknina: 7,3 g; Bílkoviny: 5,6 g; Sůl: 0 g

Novinky a recepty do vašeho e-mailu
Dozvíte se o novinkách, receptech a zajímavostech z našeho e-shopu. Rozesíláme 1-2x za měsíc.

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
příjem telefonů: po-pá 9,00-16,00 hod.
© Copyright 2015-2022 Zdeňka Michnová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz