Logo
po-pá 9,00 - 16,00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
16.10.2021
Nový recept na našem blogu: Halloweenské dortíčky
Tento recept voní podzimem - jablka, skořice, mrkev! Uděláte s ním radost nejen na Halloween, ale kdykoliv během roku, budete-li chtít oslni... číst celé
27.08.2021
Nový recept na našem blogu: Makové cupcaky s povidlovým krémem
Sezóna zralých švestek je v plném proudu! Teď je ten správný čas si upéct makové cupcaky s lahodným švestkovým krémem. Recept najdete   ... číst celé
18.07.2021
Nový recept na našem blogu: Buchty s drobenkou
Chystáte se na výlet či dovolenou? Nezapomeňte si s sebou přibalit klasické plněné buchty s drobenkou. Určitě vám při cestě přijdou vhod a pos... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Potahovací hmoty, suroviny
  3. Zeelandia Arabesque čokoláda tmavá 58% 500g

Zeelandia Arabesque čokoláda tmavá 58% 500g

Kvalitní belgická hořká čokoláda, vhodná pro dekoraci, pralinky, potahování. Obsahuje 58% kakaové sušiny. Použití: rozehřejte na teplotu 50°C, 2/3 hmo... celý popis
Dostupnost
Skladem
114 Kč
99 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:Z043
Výrobce:Zeelandia spol. s r.o, Malšice 267, 391 75
Cena za 1 kg:228,- Kč
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Kvalitní belgická hořká čokoláda, vhodná pro dekoraci, pralinky, potahování. Obsahuje 58% kakaové sušiny.

Použití: rozehřejte na teplotu 50°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperancí na teplotu 28°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 32°C. Skladovat při teplotě do 20°C .

Tip na temperování čokolády:

Mikrovlnná trouba nebo vodní lázeň? Jak nejlépe rozpustit čokoládu?

Vodní lázeň je klasickou metodou, ale není bez rizika. Voda a pára, dokonce i v minimálním množství, může kvalitu čokolády změnit. Pokud se pro tuto metodu rozhodnete, ujistěte se, že mísa, ve které čokoládu rozpouštíte, je větší než nádoba s vodou. Čokoládu tak oddělíte od vody a riziko minimalizujete. Užití mikrovlnné trouby je jistějším způsobem. Ujistěte se ale, že je nastavena na nízký výkon, abyste předešli přehřátí čokolády. V pravidelných intervalech rozpouštějící se čokoládu promíchávejte.

Složení: cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor E322 (SOJA), aroma.

VÝŽIVOVÉ HODNOTY ( ve 100 g výrobku ): Energetická hodnota 2342 KJ / 560 kcal;  Tuky: 38,2 g z toho nasycené mastné kyseliny 23,6 g; Sacharidy: 45,4 g z toho cukry 40,5 g; Vláknina: 7,3 g; Bílkoviny: 5,6 g; Sůl: 0 g

Parametry
VýrobceZeelandia spol. s r.o, Malšice 267, 391 75
Cena za 1 kg228,- Kč

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
po-pá 9,00 - 16,00 hod.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.