Logo
9,00 - 16,00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
27.06.2022
Dovolená 2.-6.7.2022
Ve dnech 2.-6.7.2022 DOVOLENÁ. Balíky neodesíláme, kamenná prodejna je uzavřena. Poslední balíky odesíláme 1.7.2022 ráno.  Objednávky přijaté v tomto ... číst celé
23.06.2022
Nový recept na našem blogu: Jahodové pohárky
Červen voní jahodami! Tu krásnou sladkou vůni můžete mít také u vás doma. Jahodové pohárky jsou lehké, svěží a velmi snadné na přípravu. Vyzkoušejte t... číst celé
24.05.2022
Nový recept na našem blogu: Plněné čokoládové sušenky
Blíží se Den dětí, udělejte radost také svým dětem těmito úžasnými čokoládovými sušenkami plněné krémem z oblíbené Nutely. Určitě se po těchto... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Potahovací hmoty, suroviny
  3. sypké směsi na pečení
  4. IREKS ENZYMA Red Velvet, směs na pečení korpusu 5 kg

IREKS ENZYMA Red Velvet, směs na pečení korpusu 5 kg

Sypká směs na přípravu korpusu "červený samet". Červený samet neboli Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského  hotelu Waldorf ... celý popis
Dostupnost
Skladem
565 Kč
491 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:R233
Výrobce:IREKS ENZYMA s.r.o., Kšírova 257, 619 00 Brno
Cena za 1 kg:113,- Kč
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Sypká směs na přípravu korpusu "červený samet".

Červený samet neboli Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského  hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům jako autorskou specialitu  podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý  samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu,  který má být tmavě či jasně červený nebo červenohnědý.

Velkou předností použití Sandry VELVET je jednoduchá příprava korpusu, který je šťavnatý, má kompaktní a hladký povrch. Roládové pláty jsou pak pružné a ohebné. Dortový korpus nebo pláty ze Sandry VELVET plníme a zdobíme speciálním bílým krémem připraveným s tvarohovými, sýrovými nebo smetanovými ingrediencemi.

Doporučená receptura:   500g sandra velvet, 325 pitá voda, 90g olej.
Doporučený technologický postup: suroviny spojíme a necháme cca 5 minut odležet. Poté mícháme  při nejnižší rychlosti po dobu jedné minuty do hladké a homogenní konzistence.  Hmotu dávkujeme do předem připravené dortové formy.  Pečení při 170 °C.

Složení: pšeničná mouka, sušená vejce, kypřící látky(E450,E500), kakao, barvivo (E120,E172). sůl, aroma.

Výživové hodnoty ve 100g: energetická hodnota 1621kJ/388kcal, bílkoviny 9,5g, sacharidy 76,5g, z toho cukry 47,4g, tuky 4,6g, z toho nasycené MK 1,4g, sůl 1,1g

Parametry
VýrobceIREKS ENZYMA s.r.o., Kšírova 257, 619 00 Brno
Cena za 1 kg113,- Kč
Novinky a recepty do vašeho e-mailu
Dozvíte se o novinkách, receptech a zajímavostech z našeho e-shopu. Rozesíláme 1-2x za měsíc.

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
9,00 - 16,00 hod.
© Copyright 2015-2022 Zdeňka Michnová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz