- Úvod
- Potahovací hmoty, suroviny
- polevy, čokoláda
- Callebaut čokoláda Hořká 54,5 % 1 kg
Callebaut čokoláda Hořká 54,5 % 1 kg
- Novinka

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Hodnocení 0
- Komentáře 0
- Callebaut čokoláda Hořká 54,5 % 1 kgSkladem370 Kč322 Kč bez DPH
Hořká belgická čokoláda je vyrobená ze směsi 'Wieze kakao', která je charakteristická pro výrobky Callebaut. Pražená kakaová zrna zaručují plnou chuť, optimální tekutost a příjemnou intenzitu.
Dá se velmi dobře kombinovat s různými příchutěmi a přísadami. Má všestranné použití: pro výrobu pralinek, ganache, krému, pěny apod. Je oblíbená u cukrářů po celém světě a vaše výrobky s ní budou pokaždé perfektní.
Použití: rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperancí na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 30°C. Skladovat při teplotě do 20°C .
Složení: Obsah kakaa: 54,5 %; kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Může obsahovat mléko.
VÝŽIVOVÉ HODNOTY (ve 100 g výrobku): energetická hodnota 2303 kJ (550 kcal); tuky 37 g (z toho nasycené mastné kyseliny 22 g); sacharidy 46 g (z toho cukry 43 g); bílkoviny 5,1 g; sůl 0,01 g.