Zvažte objednání čokolády, polevy a čokoládových dekorací v teplých letních dnech! Během přepravy může dojít vlivem vysokých teplot k poškození výrobků. Za toto poškození nemůžeme nést odpovědnost. Děkujeme.
Tým sladke-peceni.cz

Logo
po-pá 9,00 - 16,00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
23.06.2022
Nový recept na našem blogu: Jahodové pohárky
Červen voní jahodami! Tu krásnou sladkou vůni můžete mít také u vás doma. Jahodové pohárky jsou lehké, svěží a velmi snadné na přípravu. Vyzkoušejte t... číst celé
24.05.2022
Nový recept na našem blogu: Plněné čokoládové sušenky
Blíží se Den dětí, udělejte radost také svým dětem těmito úžasnými čokoládovými sušenkami plněné krémem z oblíbené Nutely. Určitě se po těchto... číst celé
16.10.2021
Nový recept na našem blogu: Halloweenské dortíčky
Tento recept voní podzimem - jablka, skořice, mrkev! Uděláte s ním radost nejen na Halloween, ale kdykoliv během roku, budete-li chtít oslni... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Potahovací hmoty, suroviny
  3. polevy, čokoláda
  4. Callebaut čokoláda Hořká 54,5 % 1 kg

Callebaut čokoláda Hořká 54,5 % 1 kg

Hořká belgická čokoláda je vyrobená ze směsi 'Wieze kakao', která je charakteristická pro výrobky Callebaut. Pražená kakaová zrna zaručují plnou chuť,... celý popis
Dostupnost
Skladem
370 Kč
322 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:AL811100
EAN kód:5410522513196
Výrobce:Callebaut, Aalstersestraat 122, B-9280 Lebbeke-Wieze, Belgium
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Hořká belgická čokoláda je vyrobená ze směsi 'Wieze kakao', která je charakteristická pro výrobky Callebaut. Pražená kakaová zrna zaručují plnou chuť, optimální tekutost a příjemnou intenzitu.

Dá se velmi dobře kombinovat s různými příchutěmi a přísadami. Má všestranné použití: pro výrobu pralinek, ganache, krému, pěny apod. Je oblíbená u cukrářů po celém světě a vaše výrobky s ní budou pokaždé perfektní.

Použití: rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperancí na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 30°C. Skladovat při teplotě do 20°C .

Složení: Obsah kakaa: 54,5 %; kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Může obsahovat mléko.

VÝŽIVOVÉ HODNOTY (ve 100 g výrobku): energetická hodnota 2303 kJ (550 kcal); tuky 37 g (z toho nasycené mastné kyseliny 22 g); sacharidy 46 g (z toho cukry 43 g); bílkoviny 5,1 g; sůl 0,01 g.

Parametry
VýrobceCallebaut, Aalstersestraat 122, B-9280 Lebbeke-Wieze, Belgium
Novinky a recepty do vašeho e-mailu
Dozvíte se o novinkách, receptech a zajímavostech z našeho e-shopu. Rozesíláme 1-2x za měsíc.

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
po-pá 9,00 - 16,00 hod.
© Copyright 2015-2022 Zdeňka Michnová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz