Zvažte objednání čokolády, polevy a čokoládových dekorací v teplých letních dnech! Během přepravy může dojít vlivem vysokých teplot k poškození výrobků. Za toto poškození nemůžeme nést odpovědnost. Děkujeme.
Tým sladke-peceni.cz

Logo
po-pá 9,00 - 16,00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
23.06.2022
Nový recept na našem blogu: Jahodové pohárky
Červen voní jahodami! Tu krásnou sladkou vůni můžete mít také u vás doma. Jahodové pohárky jsou lehké, svěží a velmi snadné na přípravu. Vyzkoušejte t... číst celé
24.05.2022
Nový recept na našem blogu: Plněné čokoládové sušenky
Blíží se Den dětí, udělejte radost také svým dětem těmito úžasnými čokoládovými sušenkami plněné krémem z oblíbené Nutely. Určitě se po těchto... číst celé
16.10.2021
Nový recept na našem blogu: Halloweenské dortíčky
Tento recept voní podzimem - jablka, skořice, mrkev! Uděláte s ním radost nejen na Halloween, ale kdykoliv během roku, budete-li chtít oslni... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Potahovací hmoty, suroviny
  3. polevy, čokoláda
  4. Callebaut čokoláda Hořká 70,4% 2,5 kg

Callebaut čokoláda Hořká 70,4% 2,5 kg

Hořká 70% čokoláda je jednou z tmavých čokolád, které jsou favority mnoha šéfkuchařů a výrobců čokoládových výrobků po celém světě. Má intenzivní a př... celý popis
Dostupnost
Skladem
838 Kč
729 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:AL70
Výrobce:Callebaut, Aalstersestraat 122, B-9280 Lebbeke-Wieze, Belgium
Cena za 1 kg:330,- Kč
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Hořká 70% čokoláda je jednou z tmavých čokolád, které jsou favority mnoha šéfkuchařů a výrobců čokoládových výrobků po celém světě. Má intenzivní a přesto velmi vyváženou čokoládovou příchuť. Dominuje jí pevné tělo praženého kakaa a silné hořkosti. Ta správná špetka kyselosti a sladkosti vytváří rovnováhu a kontrast.
Tato čokoláda je dokonalá pro zvýraznění čokoládových chutí ve vašich výtvorech. Současně ponechává mnoho prostoru pro kreativitu s lepším párováním, než mnoho jiných čokolád se srovnatelnou hojností kakaa.
Se svou standardní tekutostí zaručuje vynikající konečné výsledky v širokém rozsahu aplikací: tvarové odlévání a polévání cukrovinek, dochucování ganache, pěn, krémů, zmrzliny, omáček.

 

Použití: rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperancí na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 30°C. Skladovat při teplotě do 20°C .

Složení: Obsah kakaa: 70 %; kakaová hmota, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor: sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Může obsahovat mléko.

VÝŽIVOVÉ HODNOTY (ve 100 g výrobku): energetická hodnota 2255 kJ (539 kcal); tuky 39 g (z toho nasycené mastné kyseliny 23 g); sacharidy 31 g (z toho cukry 26 g); bílkoviny 8,8g; sůl 0,02 g.

 

Parametry
VýrobceCallebaut, Aalstersestraat 122, B-9280 Lebbeke-Wieze, Belgium
Cena za 1 kg330,- Kč
Zboží zařazeno v kategoriích
Novinky a recepty do vašeho e-mailu
Dozvíte se o novinkách, receptech a zajímavostech z našeho e-shopu. Rozesíláme 1-2x za měsíc.

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
po-pá 9,00 - 16,00 hod.
© Copyright 2015-2022 Zdeňka Michnová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz