Logo
příjem telefonů: po-pá 9,00-16,00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
13.03.2023
Nový recept na našem blogu: Mrkvové cupcakes se sýrovým krémem
Velikonoce jsou významným svátkem, spojené s mnoha lidovými tradicemi a zvyky. Pro mnohé z nás znamenají také začátek jara a probouzení přírody. Součá... číst celé
30.01.2023
Nový recept na našem blogu: Granola
Granola je ta správná energie do začátku dne. Zapečené ovesné vločky jsou čerstvé a krásně křupavé, doplněné o ty nejlepší dobroty jako oříšky či suše... číst celé
23.06.2022
Nový recept na našem blogu: Jahodové pohárky
Červen voní jahodami! Tu krásnou sladkou vůni můžete mít také u vás doma. Jahodové pohárky jsou lehké, svěží a velmi snadné na přípravu. Vyzkoušejte t... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Potahovací hmoty, suroviny
  3. ostatní suroviny
  4. GELITA Želatina plátková 10 plátků

GELITA Želatina plátková 10 plátků

Želatina plátková Gelita Titanium 110 Bloom. Množství: 10 ks (orientační váha pro 10 plátků je cca 50g). Plátková želatina vysoké kvality pro široké p... celý popis
Dostupnost
Skladem
59 Kč
49 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:DUL441
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Želatina plátková Gelita Titanium 110 Bloom.

Množství: 10 ks (orientační váha pro 10 plátků je cca 50g).

Plátková želatina vysoké kvality pro široké použití v potravinářské a cukrářské výrobě. V cukrářství je neocenitelná při přípravě dortových, krémových a šlehačkových náplní. V gastronomii ji především oceníme při zpracování masa, ryb a zeleniny.

Použití: Potřebný počet plátků namočíme do studené vody na 5-7 minut, poté vodu slijeme a želatinu důkladně vyždímáme. Chceme-li želatinu použít do studených dezertů, nejprve ji namočíme a necháme nabobtnat cca. 5minut, poté ji důkladně vyždímáme, dáme do misky, rozehřejeme v mikrovlnce nebo v kastrůlku a důkladně mícháme, než se rozpustí.

Pozor!!! nesmíme ji přehřát, pouze rozpustit!!

Dále želatinu přidáme za stálého míchání studených dezertů (do ušlehané šlehačky, krémů, pudinků, na želírování ovoce, do aspiků). Poté uložíme do chladu na 2-3 hodiny. Použijeme-li želatinu do teplých surovin, ihned se rozpustí (omáčky, ke ztužení lehkých krémů a šlehačkových mouse s nižším obsahem tuku).

POSTUP NIKDY NEZAMĚŇUJEME!!

Doporučené dávkování: 4 plátky na 500ml tekutiny

Složení: plátková želatina, vyrobená z čistě přírodních živočišných bílkovin. Nepochází z Geneticky modifikovaných surovin, neobsahuje alergeny. Vyráběno v závodě, který zpracovává Vejce v prášku, arašídy, mléko a jeho složky, sojový lecitin, obiloviny obsahující lepek.

 

Zboží zařazeno v kategoriích
Novinky a recepty do vašeho e-mailu
Dozvíte se o novinkách, receptech a zajímavostech z našeho e-shopu. Rozesíláme 1-2x za měsíc.

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
příjem telefonů: po-pá 9,00-16,00 hod.
© Copyright 2015-2022 Zdeňka Michnová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz