Logo
9,00 - 16,00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
27.06.2022
Dovolená 2.-6.7.2022
Ve dnech 2.-6.7.2022 DOVOLENÁ. Balíky neodesíláme, kamenná prodejna je uzavřena. Poslední balíky odesíláme 1.7.2022 ráno.  Objednávky přijaté v tomto ... číst celé
23.06.2022
Nový recept na našem blogu: Jahodové pohárky
Červen voní jahodami! Tu krásnou sladkou vůni můžete mít také u vás doma. Jahodové pohárky jsou lehké, svěží a velmi snadné na přípravu. Vyzkoušejte t... číst celé
24.05.2022
Nový recept na našem blogu: Plněné čokoládové sušenky
Blíží se Den dětí, udělejte radost také svým dětem těmito úžasnými čokoládovými sušenkami plněné krémem z oblíbené Nutely. Určitě se po těchto... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Potahovací hmoty, suroviny
  3. ostatní suroviny
  4. GELITA Želatina plátková 10 plátků

GELITA Želatina plátková 10 plátků

Želatina plátková Gelita Titanium 110 Bloom. Množství: 10 ks (orientační váha pro 10 plátků je cca 50g). Plátková želatina vysoké kvality pro široké p... celý popis
Dostupnost
Skladem
54 Kč
45 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:DUL441
Výrobce:Gelita Deutschland GmbH, Uferstraβe 7, D-69412 Eberbach, Německo
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Želatina plátková Gelita Titanium 110 Bloom.

Množství: 10 ks (orientační váha pro 10 plátků je cca 50g).

Plátková želatina vysoké kvality pro široké použití v potravinářské a cukrářské výrobě. V cukrářství je neocenitelná při přípravě dortových, krémových a šlehačkových náplní. V gastronomii ji především oceníme při zpracování masa, ryb a zeleniny.

Použití: Potřebný počet plátků namočíme do studené vody na 5-7 minut, poté vodu slijeme a želatinu důkladně vyždímáme. Chceme-li želatinu použít do studených dezertů, nejprve ji namočíme a necháme nabobtnat cca. 5minut, poté ji důkladně vyždímáme, dáme do misky, rozehřejeme v mikrovlnce nebo v kastrůlku a důkladně mícháme, než se rozpustí.

Pozor!!! nesmíme ji přehřát, pouze rozpustit!!

Dále želatinu přidáme za stálého míchání studených dezertů (do ušlehané šlehačky, krémů, pudinků, na želírování ovoce, do aspiků). Poté uložíme do chladu na 2-3 hodiny. Použijeme-li želatinu do teplých surovin, ihned se rozpustí (omáčky, ke ztužení lehkých krémů a šlehačkových mouse s nižším obsahem tuku).

POSTUP NIKDY NEZAMĚŇUJEME!!

Doporučené dávkování: 4 plátky na 500ml tekutiny

Složení: plátková želatina, vyrobená z čistě přírodních živočišných bílkovin. Nepochází z Geneticky modifikovaných surovin, neobsahuje alergeny. Vyráběno v závodě, který zpracovává Vejce v prášku, arašídy, mléko a jeho složky, sojový lecitin, obiloviny obsahující lepek.

 

Parametry
VýrobceGelita Deutschland GmbH, Uferstraβe 7, D-69412 Eberbach, Německo
Zboží zařazeno v kategoriích
Novinky a recepty do vašeho e-mailu
Dozvíte se o novinkách, receptech a zajímavostech z našeho e-shopu. Rozesíláme 1-2x za měsíc.

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
9,00 - 16,00 hod.
© Copyright 2015-2022 Zdeňka Michnová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz