- Úvod
- Potahovací hmoty, suroviny
- Zeelandia Arabesque čokoláda mléčná 34% 500g
Zeelandia Arabesque čokoláda mléčná 34% 500g

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Hodnocení 18
- Komentáře 0
- Související zboží2
- Zeelandia Arabesque čokoláda mléčná 34% 500gSkladem164 Kč143 Kč bez DPH
Kvalitní belgická mléčná čokoláda, vhodná pro dekoraci, pralinky, potahování. Obsahuje 34% kakaové sušiny.
Použití: rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperací na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 31°C. Skladovat při teplotě do 20°C .
Tip na temperování čokolády:
Mikrovlnná trouba nebo vodní lázeň? Jak nejlépe rozpustit čokoládu?
Vodní lázeň je klasickou metodou, ale není bez rizika. Voda a pára, dokonce i v minimálním množství, může kvalitu čokolády změnit. Pokud se pro tuto metodu rozhodnete, ujistěte se, že mísa, ve které čokoládu rozpouštíte, je větší než nádoba s vodou. Čokoládu tak oddělíte od vody a riziko minimalizujete. Užití mikrovlnné trouby je jistějším způsobem. Ujistěte se ale, že je nastavena na nízký výkon, abyste předešli přehřátí čokolády. V pravidelných intervalech rozpouštějící se čokoládu promíchávejte.
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, kakaová hmota, emulgátor E322 (SOJA), aroma.