Logo
po-pá 9,00 - 16,00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
27.08.2021
Nový recept na našem blogu: Makové cupcaky s povidlovým krémem
Sezóna zralých švestek je v plném proudu! Teď je ten správný čas si upéct makové cupcaky s lahodným švestkovým krémem. Recept najdete   ... číst celé
18.07.2021
Nový recept na našem blogu: Buchty s drobenkou
Chystáte se na výlet či dovolenou? Nezapomeňte si s sebou přibalit klasické plněné buchty s drobenkou. Určitě vám při cestě přijdou vhod a pos... číst celé
17.06.2021
Nový recept na našem blogu: Krtkův dort
K létu patří rychlé recepty. Příprava tohoto dezertu Vám nezabere mnoho času a udělá radost každému, i těm nejmenším! Vyzkoušejte recept na Kr... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Potahovací hmoty, suroviny
  3. Zeelandia Arabesque čokoláda mléčná 34% 500g

Zeelandia Arabesque čokoláda mléčná 34% 500g

Kvalitní belgická mléčná čokoláda, vhodná pro dekoraci, pralinky, potahování. Obsahuje 34% kakaové sušiny. Použití: rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hm... celý popis
Dostupnost
Skladem
108 Kč
94 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:Z042
Výrobce:Zeelandia spol. s r.o, Malšice 267, 391 75
Cena za 1 kg:116,- Kč
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Kvalitní belgická mléčná čokoláda, vhodná pro dekoraci, pralinky, potahování. Obsahuje 34% kakaové sušiny.

Použití: rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperací na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 31°C. Skladovat při teplotě do 20°C .

Tip na temperování čokolády: 

Mikrovlnná trouba nebo vodní lázeň? Jak nejlépe rozpustit čokoládu?

Vodní lázeň je klasickou metodou, ale není bez rizika. Voda a pára, dokonce i v minimálním množství, může kvalitu čokolády změnit. Pokud se pro tuto metodu rozhodnete, ujistěte se, že mísa, ve které čokoládu rozpouštíte, je větší než nádoba s vodou. Čokoládu tak oddělíte od vody a riziko minimalizujete. Užití mikrovlnné trouby je jistějším způsobem. Ujistěte se ale, že je nastavena na nízký výkon, abyste předešli přehřátí čokolády. V pravidelných intervalech rozpouštějící se čokoládu promíchávejte.

Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, kakaová hmota, emulgátor E322 (SOJA), aroma.

Parametry
VýrobceZeelandia spol. s r.o, Malšice 267, 391 75
Cena za 1 kg116,- Kč

Kde nás najdete

Komenského 1275

Valašské Meziříčí

757 01

Kontakt
sladke-peceni.cz
Zdeňka Michnová
po-pá 9,00 - 16,00 hod.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.